Šuška se, šuška: Sve što znamo o drugoj sezoni serije 'And Just Like That' - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Šuška se, šuška: Sve što znamo o drugoj sezoni serije 'And Just Like That'

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
3.2.2022.

Mnoge je vijest da se naše omiljene dame iz New Yorka vraćaju na malene ekrane razveselila. Čak smo se i tijekom pandemije i u posljednjih nekoliko godina upitali kako bi se sa novim promjenama nosile Carrie, Miranda, Charlotte i Samantha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U novim epizodama dobili smo dio odgovora kada nažalost više nismo imali Samanthu (osim one njene dirljive geste na pogrebu Mr. Biga i kratkog dopisivanja s Carrie). No, Charlotte, Carrie i Miranda su nas uvele u način na koji se one nose sa izazovima koje donose život i prijateljstva u pedesetima. Iako su nakon pregleda prvih epizoda serije 'And Just Like That' mišljenja podijeljena, jedno je sigurno, ovi nastavci opet unose promjene i ostavljaju trag na generacije. Upravo zato će se mnogima od vas naslikati osmijeh na licu kada kažemo da nove epizode i drugu sezonu možda nećemo dugo čekati.

 Sve što znamo o drugoj sezoni serije 'And Just Like That'

Naime, u najnovijem intervjuu za Variety, Sarah Jessica Parker i Michael Patrick King (kreator serije) odgovarali su na mnoga pitanja, a dotaknuli su se i mogućnosti nastanka druge sezone serije 'And Just Like That'. King je spominjući nove nastavke rekao: „Učinili smo nešto što je bilo teško učiniti, a to je da smo uzeli nešto poznato i učinili to novim".

 Na pitanje želi li uraditi više od jedne sezone, Parker kaže: „Definitivno, da." Jedino što trebaju je uskladiti svačiji raspored i planove. „Michael i ja smo razgovarali prije dva tjedna i rekli: 'OK, kada ćemo razgovarati o ovome?’”, dodala je Parker. „Postoji kalendar i ne želimo dopustiti da prođe previše vremena. Osjećam da postoji zamah.” Variety prenosi.

 Ovo je naravno daleko od službene potvrde, ali drago nam je čuti da ćemo Carrie, Mirandu i Charlotte pratiti i kroz možda još jednu sezonu.

***
Naslovna fotografija: @andjustlikethatcostumes

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno