AMG Sun & ModaMo.info nagrađuju - Osvojite besplatne tretmane! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

AMG Sun & ModaMo.info nagrađuju - Osvojite besplatne tretmane!

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
15.9.2010.

Zahvaljujući AMG Sun – Studiju za sunčanje i njegu tijela do preplanulog tena i nakon ljetaZnamo da se mnoge od vas odlično osjećaju kada vam sunce izbriše sve one nepravilnosti na koži koja upravo zahvaljujući sunčanju dobije lijep preplanuo ten.Odjednom odjeća na vama izgleda bolje i svaka boja vam ljepše stoji.No AMG Sun koji se nalazi u Mostaru u SPC Orca se pobrinuo da ovaj osjećaj zadržimo tokom cijele godine, a ne samo u par mjeseci dok ljeto traje i zbog toga nagrađuje čak deset ModaMo.info čitatelja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Sve što trebate uraditi jeste poslati mail s svojim osobnim podacima na adresu [email protected] i prvih deset će dobiti gratis tretman sunčanja u Studiju za sunčanje i njegu tijela – AMG Sun.

 

 

 

 

 

 

Image

 


A za sve vas koji malo „zakasnite“ sa svojim mailom pa budete 11, 111 ili 1111, ne brinite!

Za vas je spremna posebna akcija, a to je promotivno sunčanje po cijeni od samo 1 KM za 1 min koja traje do ponedjeljka 27.09.!

 

I uz sve navedeno obradovati će vas akcija koja je za njihove mušterije aktualna već neko vrijeme – a to je gratis krema, odnosno aktivator za sunčanje koji pospješuje hidrataciju kože.

 

Image

 Image

 

 
Još niste bili u AMG Sun-u?
Požurite!


modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno