Top 3 foto lokacije za najslađe praznične uspomene u ALTA Shopping Centru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Top 3 foto lokacije za najslađe praznične uspomene u ALTA Shopping Centru

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BONJOUR.CLUB
27.12.2023.

ALTA Shopping Centar ovih dana opravdano odjekuje harmonijom veselja i uspomena koje su se tijekom godina stvarale unutar njegovih zidova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, slavi 13 godina postojanja! Ova obljetnica više je od broja, to je kamenčić u mozaiku 12 godina uspješnog stvaranja nevjerojatnog prostora koji je postao epicentar shoppinga, gastronomije, lifestylea i mode.


Tijekom proteklog desetljeća, a i više, ALTA nije bila samo shopping centar. Postala je mjesto gdje su se tkale priče, gdje su se rađali trenuci sreće i gdje su posjetitelji postali kreatori vlastite magije. U njihovom prostoru, čarolija je svuda, a posebno ovih dana. 

I tako dok ALTA Shopping Centar slavi svoj sretni 13. rođendan, odlučili smo zaviriti u njihov čarobni prostor i otkriti vam 3 najljepše lokacije za stvaranje nezaboravnih prazničnih uspomena.
 

Crvena govornica kao srce blagdanskog darivanja

Zvijezda ovogodišnjeg blagdanskog dekora je crvena govornica, koja nije tu samo iz dekorativnih razloga. Osim što dodatno upotpunjuje atmosferu, ona je i centar važnog darivanja. 

Za sve posjetitelje koji potroše 50 KM u bilo kojem objektu u ALTI od 22. do 28. 12. 2023., otvara se mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri 'Sretnih 13'. Ostavite svoj odgovor na dnevno pitanje u rođendanskoj telefonskoj govornici i osvojite vaučere od 1.000 KM. Budite kreativni i uđite u svijet darivanja i blagdanske radosti jer vas očekuju pitanja poput: ,,Kada bi tvoj ormar mogao pričati šta bi rekao o tvojim modnim izborima?''. 

Naravno, tu su i pravila nagradne igre s kojima se možete upoznatim u samo jednom kliku ovdje.


,,Nakon što je 12. godišnjica privukla ogroman broj posjetilaca i izazvala oduševljenje među njima i ove godine smo željeli učiniti isto, stvoriti čarobnu prednovogodišnju atmosferu i omogućiti da se kupci izraze na što kreativniji način. Nagradna igra „Sretnih 13“ još jedna je potvrda da se radi o mjestu gdje se postaje 'najbolja verzija sebe'.'' - rekli su nam iz ALTA tima. 

 

Magična jelka 

Naredni kutak koji smo birali za vaše nezaboravne fotografije je velika jelka koja visi sa stropa interijera ALTA shopping centra. Neka vas očara njezina veličanstvenost i blještavilo koje će stvoriti predivnu pozadinu za vaše praznične fotke, jer njena magija ne leži samo u volumenu, nego i činjenici da visi sa stropa u suprotnom smjeru.  

 Sparkle, sparkle, sparkle 

Šta je magičnije od mnoštva blještavih lampica? Tako je tim ALTA shopping centra odlučio ukrasiti svaki kutak interijera upravo lampicama pa su kreirali odličnu pozadinu za sve vaše fotografije. 

 


 

Kratki osvrt na godinu 


,,U 2023. ALTA je nastavila graditi imidž centra koji nudi premium brendove i bogatija je ove godine za Calzedoniu, Tezenis i Intimissimi. Tu su, kao relativno novi na tržištu i Lelas parfemi i Werkstatt te Boba bar.

Također, kroz različite inicijative i događaje, nastojimo ojačati veze s lokalnim partnerima i stvoriti prostor koji osim kvalitetnih proizvoda krasi i adekvatna usluga i dobra atmosfera.

Sa 13 godina iza sebe, ponosno možemo reći da ALTA SC slavi ne samo svoj uspjeh, već i duboko ukorijenjenu povezanost sa zajednicom. Jedno je od omiljenih mjesta šopingholičara, za koje nam je najbitnije da se osjećaju ugodno, ali i dožive nešto što rijetko gdje imaju priliku.''  - dodali su ponosno iz ALTA tima. 

 


Posjetite ALTA Shopping Centar od ponedjeljka do subote od 12h do 20h ili nedjeljom od 11h do 19h kako biste doživjeli ove čarobne lokacije.
Za sve vas koji niste u mogućnosti posjetiti ALTU, tu su društvene mreže! Pratite njihov Facebook i Instagram profil jer… i tamo vas očekuju brojna iznenađenja. 
 

U nastavku donosimo i videozapis našeg druženja u ALTA shopping centru. 

 Osjetite rođendansku magiju uz ALTINIH sretnih 13!
Cheers! 

* * * 
Foto: Ervin Golubović za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci