Happy New You: ALTA SC proslavio rođendan uz sjajne praznične aktivacije i poklone! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Happy New You: ALTA SC proslavio rođendan uz sjajne praznične aktivacije i poklone!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
28.12.2022.

Nije teško osjetiti prazničnu euforiju u prostorima ALTA SC dok u pozadini svira muzička figura Djeda Mraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo ta melodija nas podsjeća da nam stiže kraj godine i da je vrijeme da definiramo naše ciljeve u novoj godini. Rad na sebi je dugotrajan ali i lijep proces, koji nas vodi ka konačnom cilju ispunjenja naših snova.

Mnogi su posjetitelji prošle subote imali priliku proslaviti 12. rođendan ALTA Shopping Centra koji će u novu godinu ući u novom ruhu, posvećen misiji čija je ideja spretno sročena u novom sloganu Centra – Najbolja verzija tebe. Zato je glavna poruka proslave bila: Happy New You!

 Kako je izgledala proslava i zašto je bila posebna, otkrijte u nastavku.

 

Happy New You!
 

Već pri dolasku, bilo je jasno da je ALTA SC mjesto na kojem se osjeti prava praznična čarolija.
Kreiran je interaktivan Pop-up Store, sa Fashion & Beauty, Food, Gastro i Fitness & Health ponudom. U skladu sa novom misijom centra, posjetioci su se zamolili i da zapišu svoju novogodišnju rezoluciju, te su za to nagrađeni i korisnim Fashion & Beauty ili Food & Health darovima. Uz poklon su dobili i lijepu personaliziranu poruku sa ciljem da ostanu motivisani.

 Među novogodišnjim rezolucijama, bilo je i mnogo odluka da više čitamo, te je mnoge radovalo što je ALTA Shopping Centar mjesto na kojemu mogu naći i odlično opremljenu knjižaru. Taj zadatak neće biti težak uz bogato opremljene police knjižare koje kriju naslove svih žanrova.

 Djeda Mraza kojeg smo spomenuli na početku teksta posjetitelji su imali priliku dobiti na Gift Stationu.
Na divno ukrašenom štandu dijelili su se vrijedni vaučeri preko 40 zakupaca centra, kao i preko 1000 korisnih poklona, poput preslatkih šoljica, kapa i papuča.

 S obzirom da je ALTA SC mjesto shoppinga, proslava je bila nezamisliva bez velikog prazničnog sniženja, a pojedine trgovine nude popuste i do 50%. Uz sjajno shopping iskustvo, posjetitelji su imali priliku pogledati zanimljivi nastup plesne grupe koja je na iznenađenje svih kreirala flash mob i rasplesala posjetitelje te im naslikala široke osmijehe.

  

Doživljaj, a ne kupovina
 

Mnoge od vas će posebno radovati činjenica da je rođendanska proslava bila tek najava događaja koji slijede. Iz Centra nam obećavaju još mnogo zabava, koncerata, promocija i predstava. Spominju se i Late Night premium eventi, kao što su sneak peak novih kolekcija i druženja sa poznatim osobama i influencerima. Za sve vas koji uvijek tražite nešto unikatno, radovat će vas i vijest da ALTA uskoro predstavlja i iskustvo eksperimentalnih pop-up shopova.

 Tako će ALTA SC postati mjesto inspiracije, kao i polazna tačka koja podstiče najbolju verziju svakog od nas.

 ***
Foto: ALTA SC Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci