Donosimo detalje nove Alma Ras kolekcije koja još jednom postavlja standarde za kvalitetu i udobnost - Bonjour.ba - bh.l...

Donosimo detalje nove Alma Ras kolekcije koja još jednom postavlja standarde za kvalitetu i udobnost

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
15.9.2022.

Komadi koji nosimo svaki dan, stalno i svugdje, a koje vidi tek toliko osoba moraju imati posebnost u sebi. Naravno, govorimo o donjem vešu i pidžamama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada govorimo o donjem vešu, različita su mišljenja i preferencije stila. Svaka situacija zahtjeva posebne komade. Bez obzira da li preferirate sexy stil ili su udobni komadi vaš must have, materijali su ono što vas posebno treba zanimati. Nikada ne trebate praviti kompromis s kvalitetnim materijalima od kojih je kreiran donji veš. Sigurni smo da ste do sada i sami prepoznali važnost koju igra pamuk u udobnosti komada koje nosite. Pamuk pomaže koži da diše te sprječava znojenje. S udobnošću će sigurno doći i dodatna doza samopouzdanja. 

 Baš poput donjeg veša pidžame igraju veliku ulogu u ugodnom snu i udobnosti. Iako ih nosimo tokom rada od kuće i gledanje filma na kauču (na što smo se svi privikli posljednjih godina), utječu i na kvalitetu vašeg sna i na vaše zdravlje. Uske pidžame od vještačkih materijala sigurno ne donose benefite vašem zdravlju. Za pidžamu ili spavaćicu je također bitan izbor materijala, a pored pamuka viskoza će biti odličan odabir. Viskoza je materijal rađen od celuloze, što znači da je materijal biljnog porijekla te kreira svilenkasti osjećaj pod rukom. 


Obratite pažnju na donji veš koji ste nedavno kupili i odlučite da li vam garantuje udobnost i ugodan san bez da žrtvujete stil koji volite. Uz to smo sigurni da posjedujete i nekoliko komada kojima je vrijeme da napuste vašu ladicu, a mi donosimo savršene Alma Ras komade koji će vam pružiti sve gore navedene benefite. 

 

Linija Luna


Linija Luna se sastoji od svih komada koji nam mogu zatrebati. Tu su se našli komadi donjeg rublja, spavaćica, pidžama ali i kimono, kojeg ćemo rado nositi i van doma. Da je važnost materijala bitna za kreativni tim Alme Ras svjedoči i činjenica da je donje rublje izrađeno od pamuka i modalnog vlakna s jako malim udjelom elastana. Kimono je izrađen od elegantnog satena, kao i donji dio pidžama koji uz pamučni gornji dio pidžame postaje artikl tako poseban da ga želimo nositi stalno.
Boja pudera je naš favorit u ovoj liniji, dok su tu još i tamno plava i klasična crna boja. 

 


Linija Lajla

Kroz ekskluzivnu luksuznu liniju Lajla, Alma Ras je još jednom dala prednost komadima koje možemo nositi na više načina. Linija Lajla sa sobom donosi spavaćicu od gužvanog satena koja se može nositi kao kimono ili haljina. Spavaćica je dostupna u tamno zelenoj, svjetlo zelenoj, crnoj i zlatnoj boji. Ovakvi komadi s kojima možemo kreirati različita iskustva su na vrhu liste naših želja. 

 Linija Elena

S ovom linijom Alma Ras najavljuje i šta nas to očekuje idući mjesec. Linija Elena kreirana je u nježnoj i romantičnoj roza boji s komadima poput slip gaćica i udobnog grudnjaka ukrašenog decentnom čipkom. Zatim spavaćice dugih rukava, pidžame i zavodljivog kimona te potkošulje s čipkom koja će biti i dio naših kombinacija s blejzerom. Veselimo se ovu liniju pogledati i u dućanima. 

 

* * * 
Foto: Alma Ras Promo 

Povezani članci

Najpopularniji članci