Ovi mirisni, veganski proizvodi s prirodnim sastojcima u posebno dizajniranim kutijama su idealan poklon za Valentinovo...

Ovi mirisni, veganski proizvodi s prirodnim sastojcima u posebno dizajniranim kutijama su idealan poklon za Valentinovo

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
8.2.2021.

Baš kao što je 12. mjesec sinonim za blagdane, a 3. za buđenje prirode i sunčano vrijeme, tako je 2. mjesec poveznica za ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni krivac za ovu asocijaciju upravo je praznik ljubavi, Valentinovo, a bez obzira kako i u čijem društvu ga provodite, služi nam kao sjajan podsjetnik da više uživamo u malim sitnicama i voljenim osobama pokažemo koliko su nam važni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To možete jednostavno učiniti kroz lijepo ispisanu poruku na post-it papiriću zalijepljenom na ogledalu, motivirajuću poruku dodanu u džep jakne ili ručno ispisanu čestitku. Podsjeća nas da i više uživamo u svakodnevnim ritualima, neovisno je li riječ o kušanju domaćeg kolača dok smo ušuškani u dekicu ili malim wellness koracima koji kreiraju opuštenu atmosferu u udobnosti doma. 

PRIRODNI POKLON PAKETI ZAMAMNOG MIRISA KOJI ĆE POSTATI NEIZOSTAVAN DIO JUTARNJIH RITUALA

Kompanija Afrodita Cosmetics kroz svoju beauty filozofiju želi prenijeti tajnu čiste i lijepo njegovane kože, a u svojim proizvodima koriste prirodne sastojke. Njegovana koža rezultat je nekoliko koraka, a ovi paketi spajaju ljubav prema koži i benefite iz prirode. 
CHERRY CHIC oduševljava zamamnim mirisom slatkih trešanja, uhvaćenog u laganu hidratantnu formulu gela za tuširanje i beauty mlijeka za tijelo.  

Poklon paket ESSENCE OF BEAUTY koži nudi užitak njege s profinjenom simfonijom slatko-cvjetnih mirisa. Mmmm. Miriši na ljubav, ljepotu i proljeće koje jedva čekamo. Ove posebno dizajnirane Afrodita Cosmetics poklon pakete ćete pronaći u obližnjoj drogeriji.
Neovisno o tome koji odaberete, izmamit će osmijeh na lice dragoj osobi i postati mali znak pažnje. Ovakva gesta je uvijek dobra ideja, a posebno na Valentinovo kada slavimo ljubav na jedan ipak malo posebniji način. 

***
Tekst: BONJOUR.ba/Promotivni članak
Foto: Afrodita Cosmetics

Povezani članci

Najpopularniji članci