Pripremite svoju jer svi nose… adidas donji dio trenerke - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pripremite svoju jer svi nose… adidas donji dio trenerke

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
6.4.2024.

Spajanje udobnosti i stila postaje sve važnije, a trendovi za 2024. godinu to potvrđuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od najnovijih trendova koji dominira modnim pistama i street style izdanjima je široki model donjeg dijela adidas trenerki. S razvojem sportskog stila i popularnosti udobne obuće poput tenisica, ovaj trend postaje neizostavan dio modnih kombinacija.

 

Foto: @greceghanemPoznati dizajneri poput Wales Bonner i Miu Miu predstavili su kolekcije koje donose dozu elegancije i stilizacije sportske estetike. Donji dijelovi trenerki, posebno adidas, postaju ključni komadi koji osvajaju srca modnih znalaca diljem svijeta.

 Ono što čini ove modele posebno zanimljivima jest njihova svestranost. Možete ih nositi na različite načine i kroz mnoštvo casual izdanja. Donji dijelovi trenerki dodaju opuštenu notu svakoj odjevnoj kombinaciji, ali istovremeno ostavljaju prostor za eksperimentisanje s različitim stilovima.

Kako biste se inspirisali kako nositi ove moderne komade, donosimo fotografije modnih insajderica koje su uspješno sparile adidas donje dijelove trenerki s različitim komadima odjeće i modnim dodacima. 

 

Foto: @linda.szaŠiroki modeli donjih dijelova trenerki pružaju udobnost i slobodu pokreta, što ih čini savršenim izborom za različite prigode i aktivnosti. Bilo da idete na kavu s prijateljima, u šetnju gradom ili na opušteni vikend izlet, adidas donji dijelovi trenerki će vas pratiti u svakom trenutku.

Budite odvažni, casual i u trendu

 

* * * 
Naslovna fotografija: @lara_bsmnn 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno