adidas Campus: 5 najljepših modela za vašu kolekciju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

adidas Campus: 5 najljepših modela za vašu kolekciju

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
18.1.2024.

U 2024. tenisice i dalje dominiraju kao glavni trendovi obuće, a adidas Campus tenisice bude u nama nostalgiju iz 2000 - ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mnogi porede popularnost Campus 00s tenisica sa Samba modelima. Iako su samba zasigurno još uvijek na prvom mjestu, važno je napomenuti da adidas Campus 00s tenisice nisu doslovni nasljednici modela Samba. 

 

Foto: @marietrna
 


Sam dizajn ovih tenisica se istinski razlikuje, no, kada govorimo o popularnosti Campus 00s i Samba su slične. Iako je Samba stara preko 70 godina, a Campus proizvedena u 70 - im godinama, oboje imaju predznak iconic

 

Foto: @thesolewomens


adidas Campus 00s 

Na Farfetchu smo pronašli pet modela koji će zadovoljiti želje mnogih. Bež tenisice sa zelenim prugama, monohromatski zeleni model, bež sa crnim prugama ili pak bež sa baby blue detaljima? Shvatamo da izbor nije lak. 

 


 

adidas Campus 00s x Bad Bunny


No, naš favorit je uvjerljivo adidas x Bad Bunny smeđa Campus 00s tenisica

Klasični monohromatski gornji dio u smeđoj boji, kombiniran je s off - white srednjim dijelom, dok veći dio prekriva brušena koža. Dodatno ih posebnim čine i tipični elementi brendiranja, poput pertli ili robusnog dizajna jezika. 

 Iako na prvi pogled možda ne posjeduje dizajn klasične tenisice namijenjene za različite spektre ukusa, pravi kolekcionari tena će ih željeti dodati u svoje kolekcije. Ili s druge strane, neko poput nas, ko želi utjeloviti unutarnju Avril Lavigne, dok se prisjećamo omiljenih stihova: 

,,He was a skater boy
She said, 'See you later, boy' 
He wasn't good enough for her...
''. 

 

Inspiracija za kreiranje kombinacije s adidas Campus 00s tenisicama 


 

* * * 
Naslovna fotografija: @montaineleb

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno