Personalizirana jakna o kojoj svi pričaju napokon stigla i u BiH

STILSKI SAVJETI
7.10.2019.

Sve više u svakodnevici težimo pravim statement komadima odjeće koji će na najbolji način pokazati naš vedar duh, ali i stav. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

adidas kao brend koji uvijek želi naglasiti osobnost pojedinca koji nosi njihove komade, predstavio je još jedan jedinstven komad koji neće proći nezamijećeno i koji će ispričati vaš pogled na svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o modernoj verziji popularno zvane koledžice koja veliča timski duh i kreativnost - VRCT jakni koja će uz personalizirane bedževe koje možete dodati na nju pokazati vašu osobnost. Možete birati između bedža AUTHOR, FAMILY, SACRIFICE, BRAVE ili I’MPERFECT te tako cijelom svijetu otkriti za koje se vrijednosti zalažete.

Zahvaljujući modernom dizajnu i laganom elastičnom materijalu od kojeg je napravljena, nosiva je kroz dan budući da omogućava maksimalnu slobodu pokreta, a opet meka, dvostruko pletena tkanina garantira savršenu udobnost.

Denise Schindler, paraolimpijka

Shodno tome, osim na trening, mnoge dame su je već stilizirale uz traper, ali i ležerne midi haljine te tenisice za šetnju gradom. 

Caro Mareike, @caromareike trenerica 

#WeRepresent kampanja koja prati ovu jaknu, pobliže nas upoznaje s poznatim licima koja su također prepoznala svestranost dizajna jakne, ali i u suradnji sa adidasom, dizajnirali stiker koji predstavlja ono za što se zalažu ili koji predstavlja njihovu životnu priču. 

Suština sporta je pokazati svijetu tko ste, a upravo moj stil na terenu i van njega je oduvijek bio veliki dio toga. VRCT jakna polazi od legendarnog koledž dizajna i pretvara ga u platno za izražavanje originalnosti”, komentirao je je svjetski poznat košarkaš James Harden.

James Harden, košarkaš
 

James je za svoju novu omiljenu jaknu birao sticker s natpisom porodica, a u nastavku otkrivamo koje su natpise birali i ostali ambasadori projekta te zašto.

NBA zvijezda James Harden – PORODICA
Pomogla mu je da postane osoba kakva je danas; zaslužna je za njegovo samopouzdanje i lični stil.  

Paraolimpijska biciklistica Denise Schindler – (NE)SAVRŠENOST
Osporavanje pojma savršenosti u društvu, premašivanje nemogućeg i neuobičajenog. 

Umjetnica i plesačica Mette Towley – STVARALAC
Svog života i svoje priče. 

Nogometaš kluba Juventus Paulo Dybala – POŽRTVOVNOST
Njegova, ali i njegove porodice, kako bi postigao ono što sada jeste. 

Bivši svjetski šampion u plivanju Ning Zetao – HRABROST
Da se svaki put zauzme za ono u što vjeruje.

Tenisač Stefanos Tsitsipas – VJERA
U svoje snove da postane šampion, u ono što ga je oduvijek pokretalo. 

548349

Ova cool VRCT jakna koju ćete sigurno često nositi na ulicama grada dostupna je u različitim bojama u specijaliziranoj adidas trgovini u Sarajevo City Centar centru u Sarajevu.
A ako još uvijek niste sigurni koji sticker birati, ovaj inspirativni video s ambasadorima projektima će vam pomoći u riješavanju svih nedoumica.

STILSKI SAVJETI , 7.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike