Statement usne su vodeći beauty trend - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Statement usne su vodeći beauty trend

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
12.2.2013.

NYFW u znaku upečatljivih jarkih ruževa   Pregledavajući beauty lookove s njujorškog tjedna mode, jasno je da su usne u upečatljivim tonovima pravi hit. Vidjeli smo ih na reviji Diane von Furstenberg, na kojoj su vizažisti odlučili damama usne obojiti u ružičaste tonove. Složili su se da je Diane jedna izvanredna žena, tako da i make-up i frizura moraju slati istu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su u pitanju upečatljivi tonovi, vizažisti ističu da je bitno da s njima postignete dobar dogovor, odnosno ako je naglasak na usnama, ostatak make-upa držite što jednostavnijim. Recepta su se držali i na ovoj reviji, te su modelima nanijeli tek malo sjenila u prirodnim nijansama i par poteza rumenilom, za svjež izgled. 


PreviousNext

Na reviji 3.1. Phillip Lim, pozornost je također bila usmjerena na usne. Naravno, cijeli look je upotpunjen s malo dramatike i rock'n'rolla. „Ona je djevojka s mračnom stranom. Kao da ima dečka koji je roker ili je u bendu.“ –prokomentirali su vizažisti. I ovdje su vizažisti naglasak stavili samo na usne, pazeći da ostatak make-upa bude sveden na minimum. 

PreviousNext

D.P.
Foto: style.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno