8 Netflix dokumentaraca o glazbi, umjetnosti i hrani koje vrijedi pogledati

BONJOUR.CLUB
25.4.2020.

Iako volimo naše omiljene serije i uvijek smo spremni dati priliku nekim novim filmskim naslovima, današnji članak posvećujemo odličnoj novoj generaciji dokumentaraca koji će biti idealno društvo za lijeno poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećih osam dokumentarnih filmova i serija koje smo pronašli na Netflixu će vas nasmijati, potaknuti na suze, naježiti, motivirati, inspirirati i prouzročiti sve ostale emocije između koje nismo uspjeli navesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trudili smo se izdvojiti naslove kroz koje ćete se bolje informirati o određenim događajima u svijetu, zaviriti u svakodnevicu poznatih i uspješnih ljudi, kao i pronaći dodatnu motivaciju tijekom cijele #OstaniKući situacije.
Koji dokumentarci se trebaju naši na vašoj listi za gledanje već večeras, otkrijte u nastavku.

Salt, Acid, Fat, Heat

Ova dokumentarna serija snimana na temelju nagrađivane knjige istražuje bit kuhanja i vitalne sastojke koji se nalaze u središtu odličnog jela.

Homecoming: A Film By Beyoncé

Ovaj dokumentarac donosi intimne borbe i uvid u sav trud koji je Beyoncé uložila kako bi imala nezaboravan nastup na Coachella festivalu 2018. godine. Što je sve potrebno za nastup od 2h o kojem se i danas priča, otkrijte kroz ovaj film.

Miss Americana

Ovaj film donosi pogled na život poznate pop umjetnice Taylor Swift i govori o njenom razvoju karijere pjevačice i tekstopisca, kao i pronalasku osobnog glasa.

Cheer

Prati treninge navijačica i navijača na Navarro Collegeu dok se pripremaju za najveći trenutak svog života.

Amy

Kroz ovaj film zaviriti ćete iza kulisa života koji je vodila brojnim draga pjevačica Amy Winehouse, zavirujući u njenu svakodnevicu i otkrivajući više o njoj, ljudima u njenom životu i njezinim ciljevima i željama. 

Knock Down the House

Pogled na četiri žene koje su uključene u razne političke kampanje tijekom američkih kongresnih izbora 2018. godine. 

The Great Hack

Ovaj film vam donosi priču koja je ležala u pozadini skandala koji je zadesio kompaniju 'Cambridge Analytica' koja je pomoću podataka prikupljenih putem društvenih mreža utjecala na rezultate američkih predsjedničkih izbora 2016. godine i referenduma za Brexit. 

Abstract: The Art of Design

Pogled izvan nacrta i računala, u umjetnost i znanost o dizajnu, pokazujući profile dizajnera iz svake discipline dizajna čiji rad oblikuje naš svijet.

BONJOUR.CLUB , 25.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno