Filmovi kao modna inspiracija: 9 naslova koje vrijedi pogledati

BONJOUR.CLUB
12.7.2020.

I dok je želja za nečim novim i poticajnim prirodna, takva je i želja za nečim već poznatim i viđenim, a najbolji primjeri za to su kultni modni filmovi koje ste vjerojatno pregledali desetak ili više puta, ali uvijek vam uspijevaju izmamiti osmijeh i pružiti inspiraciju kada govorimo o stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, scena kad Cher Horowitz hoda kroz školu u jarko žutom, kariranom kompletu, mogla bi vas vratiti i podsjetiti na vaše prve smjele modne odabire ili možda zamišljate kako biste se vi snašli sa Mirandom Priestly, čiji ledeni pristup i ton istovremeno zastrašuje i fascinira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa druge strane, možda se vaša ideja o najboljem modnom filmu nalazi u filmskom klasiku u kojem glavnu modnu inspiraciju nudi Audrey Hepburn sa savršenom malom crnom haljinom i tijarom dok uživa u kroasanu kod Tiffanya. 
Svaki od ovih naslova inspirirat će vas u svakodnevnim modnim odabirima, pomoći vam da se u mislima odmaknete od svakodnevnih obveza, ali uz to i dati važne lekcije o karijeri, prijateljstvu, ljubavi, obitelji i potrazi za samim sobom.

CLUELESS

BREAKFAST AT TIFFANY'S

THE DEVIL WEARS PRADA

GREAT GATSBY

LA DOLCE VITA

SEX & THE CITY: THE MOVIE

COCO BEFORE CHANEL

CRAZY RICH ASIANSMARIE ANTOINETTE

BONJOUR.CLUB , 12.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno