8 ideja za kreativan poklon za Majčin dan do 20KM  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

8 ideja za kreativan poklon za Majčin dan do 20KM 

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
10.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga nedjelja u 5.mjesecu rezervirana je za Majčin dan. Idealan je to podsjetnik da našim mamama pokažemo koliko ih volimo i zahvalimo za njihovu nježnost, posvećenost i radost za svaki naš uspjeh. Ali i ohrabrujuće riječi koje su nam uputile kada je nastupio neuspjeh. Naravno, našu ljubav bismo trebali pokazivati kroz cijelu godinu, a Majčin dan shvaćati kao krunu cijele priče. 
Uz vrijeme koje ćemo darovati našim mamama, njenu posvećenost sada možete uzvratiti kroz sitne geste koje će pokazati da slušate ono što vam govori, ali i da ju odlično poznajete. Uz ručno izrađenu čestitku, topao zagrljaj, domaću slasticu koju voli i par lijepih riječi, mami možete pokloniti i neku od ovih sitnica koje nose snažnu poruku i koje će se uklopiti u svaki budžet.

ŠALICA S PORUKOM

U obližnjoj tiskari napravite šalicu sa smiješnom porukom, zabavnim citatom ili vašom zajedničkom fotografijom. Sada će svako njeno ispijanje čaja ili kave dobiti još topliju notu. 

PRIRODNI PILING ILI MASKA ZA LICE

Uz ubrzan tempo, mnoge mame često zaborave na njegu kože. Zbog toga je prirodni piling koji ćete napraviti od namirnica koje se kriju u vašem hladnjaku i spremiti u staklenu posudu, pažljiv i kreativan način da pokažete da se brinete za nju. Naravno, možete napraviti i prirodnu masku koju ćete također spremiti u manju staklenu posudu. Klik ovdje za recepte za 3 sjajne DIY prirodne maske za lice koje vrijedi isprobati. Na kraju, staklenu posudu dodatno ukrasite mašnom.

KUTIJA USPOMENA

Kako biste ju podsjetili na sve lijepe zajedničke trenutke, u jednu kutiju spremite obiteljske fotografije uz kratke opise i komentare zašto je upravo ta fotografija jedna od vaših najdražih uspomena. 

KUTIJA S PORUKOM

Uzmite staru kutiju od šibica, samoljepljivi papir u boji, škare i ljepilo i transformirajte ju u poklon koji će krasti simpatije svojim izgledom, ali i zabavnom porukom koja se krije unutar kutijice. 

ISKORISTITE NJENE PREPOZNATLJIVE IZREKE KAO PRINT ZA ŠALICU ILI MAJICU 

Vjerujemo da i vaša mama ima par fraza ili izreka koje je znala ponavljati tijekom vašeg odrastanja, posebice kada ste bili nestašni. Sada je vrijeme da ju iskoristite kao chic ukras na šalici za kavu ili majici. 

PRIVJESAK ZA KLJUČEVE S INICIJALIMA

Ovaj DIY projekt podrazumijeva i odlazak do obućara u blizini ili kreativca koji je vješt u radu s kožom. Naime, upravo vam oni mogu pripomoći u dodavanju maminih inicijala na kožni privjesak koji ste sami izradili doma uz pomoć materijala i zakački koje ste pronašli u trgovini s repromaterijalom. 

KREATIVNI BOOKMARK

Ako vaša mama voli čitati, budite dio njenih trenutaka opuštanja uz bookmark koji ste sami prethodno dizajnirali i isprintali na debljem papiru. Na bookmark možete dodati zanimljive pejzaže, fotografije, poruke… koje će ju nasmijati i inspirirati iz dana u dan. 

OBITELJSKI DORUČAK 

Obitelj na okupu, ukusna hrana, smijeh i razgovor – pripremite doručak koji će rezultirati toplim uspomenama i sjajnim raspoloženjem. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno