6 stvari koje gosti uvijek primijete u vašem domu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

6 stvari koje gosti uvijek primijete u vašem domu

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
31.3.2016.

Za vikend pripremate zabavu, a proljetno čišćenje vam se čini poput obveze koju biste voljeli prepisivati za sutradan sve dok ne stigne zima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako pripremate druženje s vama dragim ljudima, to ne mora nužno značiti da svaki prozor u vašem domu mora biti besprijekorno očišćen. Štoviše, postoji par stvari na koje trebate obratiti pozornost ukoliko očekujete goste.


#Miris
Prvo što će vaši gosti primijetiti kad uđu u vaš dom jeste miris, a ne dekor ili kožni namještaj. Pazite da u vašem domu imate osvježivač ugodnog mirisa ili mirisne svijeće, koje su lijep ukras a uz to i korisne. Birajte mirise koji nisu previše intenzivni.

01
#Šank u vašem domu
Nakon što vaši gosti sjednu, na redu je piće. Napravite doma improvizirani vinski podrum - jednostavno posložite pića po bojama na etiketi, na par polica, jedno ispod drugog ili investirajte u ormarić prigodan za slaganje alkohola.

02


#Umjetnine na zidovima
Napravite od svog zida mjesto pomoću kojeg ćete reći više o onome što volite, što vas inspirira ili o onima koje volite.

03

#Svježe cvijeće
Jer ono instant mami osmijeh na lice i unosi toplinu u dom.

06

#Urednost
Pripazite da je dnevni boravak uredan - sklonite nepotrebne stvari sa stolića u dnevnom boravku, posložite figure po policama, namjestite jastuke.

04

# Uredno kupatilo
Pripazite da imate čiste ručnike, papir i upalite svijeću desetak minuta prije dolaska gostiju u vašem kupatilu. 

05

 

Foto:pinterest.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno