6 pristupačnih trikova kako spavaću sobu učiniti većom i toplijom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

6 pristupačnih trikova kako spavaću sobu učiniti većom i toplijom

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
20.9.2017.

Vrata glavne sobe uvijek kriju taj topli osjećaj i uspomenu skakanja po krevetu s 10 različitih tipova jastuka, vrtnje po toploj i mekoj deci i prebacivanja na sofu koja se nalazi u kutu, pored podne lampe, unutar koje biste najradije čitali svoje bestsellere. Taj osjećaj možete lako kreirati u svojoj sobi uz pomoć malih trikova šapnutih nam u uho od strane interijer dizajnera i zaljubljenika u taj zen osjećaj koji stvara spavaća soba. Kako to boja, tepih, sofa, luster, oblik kreveta i odvažne tapete uspijevaju transformirati vaše utočište, čitajte u nastavku. I da, pokušajte ne ispustiti mobitel dok čitate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#1 Veliki tepih

Onaj koji pokriva veći dio vašeg poda u spavaćoj sobi. Zašto, upitali biste se. Jer upravo takav tepih čini vašu sobu većom, a buđenje ujutro puno ugodnijim. Ukoliko ipak ne možete smjestiti svoj ogromni tepih u sobu, barem jedan dio oko kreveta  sa sve tri strane ispunite tepisima.

01


#2 Neka u vašoj sobi sve bude bijelo

Osim što će to učiniti da soba izgleda luksuznije i elegantnije, vi ćete imati dojam da je puno veća nego što je. Igrajte se sa teksturama, a zidove, pokućstvo i plahte birajte također u ne-bojama.

02

#3 Dodajte stolicu sa stavom

Začiniti će kutak u kojem su donedavno bespomoćno stajali tornjevi od knjiga, ali i potaknuti da se vaše ležanje na kraju dana premjesti na neku novu lokaciju.

 

03

#4 Poradite na tom lusteru

Neka statement luster bude taj koji će vas prvi pozdraviti ujutro i učiniti ozračje u vašoj sobi romantičnim i iznimno toplim.

04

#5 Zašto ne biste birali krevet s baldahinom?

Osjećati ćete se kao da ste izašli iz nekog retro filma sa povezom za spavanje preko očiju, a osim toga šipke oko kreveta će zapravo popuniti prazan prostor.

05

#6 Budite odvažni sa tapetama

Zaintrigirajte oko i stvorite nešto drugačije ozračje uz ovaj trik koji će na još jedan zanimljiv način ispuniti prazan prostor u sobi, pogotovo ako je riječ o prostoriji sa visokim stropom.

06

Foto: pinterest.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno