6 modnih navika koje su zajedničke svim damama sa stilom

STILSKI SAVJETI
19.9.2020.

Kada su u pitanju naši modni odabiri, svi imamo nekoliko modnih odabira koje izbjegavamo, ali postoje i neke ključne navike koje prate stylish dame i čije savjete možemo usvojiti kako bismo znatno olakšale kreiranje sjajnog looka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što trebate je par minuta vašeg vremena kako bi saznali koje su navike razvile kako bi izgledale dotjerano – i ponoviti ih kroz ovih šest jednostavnih koraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

KUPITE SAMO STVARI KOJE VAM SE ISKRENO DOPADAJU

Ovo zvuči jednostavno, ali često obavimo kupovine koje su nam bile donekle simpatične, ali na kraju se ispostavi da taj odjevni artikal nikada nećemo obući. Sa druge strane, svjesni smo da artikli koje smo kupili i o kojima nismo mogli prestati razmišljati su postali bazični komadi koji su u stalnoj rotaciji kombinacija. Dakle, prije kupnje bilo čega razmislite da li je riječ o artiklu koji vam se uistinu dopada ili je samo instant oduševljenje koje će brzo proći.

OSIGURAJTE DA SVE SAVRŠENO ODGOVARA

A to znači sve, od izbjegavanja kupnje stvari koje nisu idealne veličine "u slučaju da to jednog dana izgleda savršeno", pa sve do osiguranja da uzmete bilo što preveliko da biste prekrojili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Gasperi (@laugh_of_artist) on

POZNAVANJE PALETE BOJA KOJE VAM ODGOVARAJU

Kako biste lakše kreirali i uskladili kombinacije, razmislite da li novi artikl spada u određenu paletu boja. Npr. neutralne nijanse uvijek će izgledati klasično i lako ih je uskladiti sa raznim artiklima te nadograditi sa nekoliko ključnih dodataka.

MISLITE NA KVALITET, A NE NA KOLIČINU

Investirajte u komade koje ćete nositi godinama, točnije razmišljajte o odjevnim artiklima kao investiciji. Naime, možda ćete danas potrošiti nešto više na određene komade, ali će trajati godinama.
To uključuje komade poput kožne jakne, dizajnerske torbe, čizama i zimskih kaputa. Dakle, što se tiče artikla za koje znate da će biti u stalnoj rotaciji, izdvojite nešto više budžeta kako biste dobili nešto što je uistinu kvalitetno i uvijek chic!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Zaboshta (@zaboshta) on

OSMISLITE SVOJE KOMBINACIJE UNAPRIJED

Uštedite si vrijeme ujutro jednostavnom pripremom odjećom za sutrašnji dan dan ili večer prije. 

KREIRAJTE VLASTITI STIL

Ne morate voljeti ono što je zajedničko svima u svijetu mode. Ključno je razumjeti što je moderno, čak i uvažiti da su modni trendovi ciklični. Tada ćete biti sigurni u svoje znanje i dati svoje hrabre izjave u odabiru odjeće. U konačnici, jednom kada pokažete svoj stil, kreiranje kombinacija bit će prirodan zadatak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

 

STILSKI SAVJETI , 19.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@wethepeoplestyle

Podijeli:

Posljednje objavljeno