3 modela buca i toplih čizama od kojih su neke trenutno na sniženju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 modela buca i toplih čizama od kojih su neke trenutno na sniženju

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
29.1.2024.

Tople, mekane i cozy, a istovremeno stylish, buce i čizme po uzoru na slavne uggsice, vjerni su pratilac zimskih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovi modeli čizama se vraćaju i ove sezone kao jedan od istaknutijih trendova i vjerujemo da je to prvenstveno zbog njihovog obećanja o toplini koje ispunjavaju iz godine u godinu.

 Na našoj listi favorita našli su se modeli koji su vidno inspirirani ekscentričnim modelom Big Red Boot eksperimentalnog brenda MSCHF, koji su poznati po kontroverznim proizvodima koji stvaraju snažan statement. Tako nam je brend MANGO ove sezone servirao ekstra voluminozni model kožnih buca, koje će osim funkcije topline, donijeti i posebno upečatljiv i pomalo avangardan look.

 Vođeni sličnom estetikom, u ponudu su dodali i jednako predimenzionirane modele koji podsjećaju na uggsice, izrađene od brušene kože, u kojima se krije cozy vunena unutrašnjost.

U omiljene modele koje smo izdvojili, dodali smo i čizme koje nalikuju na najmekši jastuk obavijen oko noge, brenda H&M

 Uz jednako puffy i voluminozne jakne, s prvim snijegom imate kombinaciju koja će biti dovoljno topla, ali i trendy. Prednost: činjenica da uz ova dva komada ispod možete imati omiljenu trenirku i svejedno izgledati stylish. Osim toga, dva od tri modela trenutno su na sniženju pa ih možete uloviti po odličnim cijenama i tako iskoristiti strategiju pametne kupovine za neophodne zimske komade. 


Izaberite svoje favorite za zimske dane


* * *
Naslovna fotografija: @yslabrina

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno