6 dječjih filmova koje se veselimo pogledati u kinima ovaj mjesec - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

6 dječjih filmova koje se veselimo pogledati u kinima ovaj mjesec

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAME RULZ
2.1.2020.

Odlazak u kino uvijek je zabavna aktivnost koju rado biramo kada smo u nedoumici kako provesti slobodno poslijepodne s dečkima, prijateljicama, solo ili klincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što 2020. godina unosi brojne ljubavne komedije, trilere, ali i dokumentarce na naš repertoar, ni najmlađi neće ostati zakinuti za zanimljive filmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo oni nas motiviraju da krenemo maštati s njima gledajući poučne priče o prijateljstvu, timskom radu i ljubavi, ali nam i vrate najslađe dječje uspomene. Upravo zbog toga smo u nastavku pobrojali 6 dječji filmova koje vrijedi pogledati već naredni mjesec u kinima u vašem gradu.

P.S. u CineStaru vas od 28.12. do 19.1. svakog dana od 11h do 17h očekuju projekcije dječjih filmova po povoljnim cijenama, a vikendom djecu očekuje poklon uz kupljenu ulaznicu za neki od dječijih filmova, kao i slatkiši i druženje s maskotama.

ŠPIJUNAŽA I KAMUFLAŽA - SINK

Serijal neočekivanih događaja natjerat će najvećeg svjetskog špijuna da počne surađivati s jednom osobom s kojom nije mislio da će ikad raditi.... Špijunaža i kamuflaža je animirana komedija smještena u svijet internacionalne špijunaže. 
Ulaznite kupite ovdje.

FRKA - SINK

Zabavna animacija producenata franšize "Shrek„ u kojoj će uživati cijela obitelj. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora naučiti preživjeti na ulici, kao i svaki drugi pas! Naslovnu pjesmu filma izvodi Snoop Dogg!
Ulaznice kupite ovdje.JUMANJI: IDUĆA RAZINA

Kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali. Igrači će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina kako bi izbjegli najopasniju igru na svijetu.
Ulaznice kupite ovdje.

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA

Produkcijska kuća Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno udružuju snage kako bi gledatelje diljem svijeta odveli na epsko putovanje u udaljenu galaksiju uz novi, deveti film Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera. U završnom dijelu sage o Skywalkeru, pojavit će se nove legende, a završna borba za slobodu tek dolazi.
Ulaznice kupite ovdje.

SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2 - SINK

Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje.
Ulaznice kupite ovdje.

PORODICA ADAMS - SINK

Porodica Adams se vraća u kina u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.
Ulaznice kupite ovdje.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci