5 pristupačnih trikova kako učiniti da vaš dom izgleda moderno i chic - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 pristupačnih trikova kako učiniti da vaš dom izgleda moderno i chic

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
31.5.2017.

Uređenje doma dugotrajan je proces tijekom kojeg se trudimo naš životni prostor obogatiti kvalitetnim komadima namještaja te detaljima koji će mu dati moderan i urban prizvuk. Ukoliko ste se pitali koji komadi ovog proljeća nose titulu cool dodataka za vaš dnevni boravak ili kupaonicu, saznajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#Dodajte detalj u popularnim metalik tonovima
Ukoliko želite vaš dnevni boravak ili kupaonicu osvježiti detaljem koji će privući pozornost vaših gostiju i učiniti da jednostavno uređen prostor izgleda luksuzno, luster ili svjetiljka u metalik nijansi je odličan odabir za to. Dokaz? Fotografija ispod.

interijer trikovi 4


#Dodajte upečatljivu fotografiju na zid
Ne morate dodati umjetničku sliku kako bi vaši zidovi imali kreativan dodatak. Na brojnim online adresama poput etsy.com ili trgovine koja prodaje dodatke za dom možete pronaći zanimljive i pristupačne fotografije koje vašem domu mogu dati luksuzan prizvuk. Pazite da je okvir fotografije lijep, a ukoliko se boje na fotografiji slažu sa interijerom, imate stilski bingo!

interijer trikovi 1

#Biljke su uvijek pametna ideja
Ok, razumijemo da možda u užurbanoj svakodnevnici nemate vremena za brigu o biljkama, no, danas postoje sobne biljke koje ne zahtijevaju mnogo pažnje (čitajte: redovitog zaljevanja), a malo zelene dat će svježinu i vibrantnost prostoru.

interijer trikovi 5

#Poigrajte se teksturama i detaljima
Uvijek je pametna ideja da se poigrate ukrasima koje se nalaze na komodi i pomiješate par stilova. Oni će otkriti dašak vašeg karaktera i pomoći da soba dobije toplinu.


interijer trikovi 2

#Budite pažljivi s posteljinom
Pažljivo birajte uzorke i materijale. Prirodni materijali bi trebali biti imperativ, a točkice, pruge ili zanimljivi printovi također će osvježiti vašu spavaću sobu.

interijer trikovi 3

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno