5 nijansi koje odlično pristaju crvenokosim damama

KOSA
24.10.2017.
Crveni tonovi u kosi jedan su od vodećih trendova ove jesenske sezone, a laskava činjenica koja ide u prilog svim potencijalnim i sadašnjim ginger damama, jeste da crveni tonovi kose se sjajno slažu sa svakom boji puti.

Naravno, potrebno je izabrati odgovarajuću nijansu crvene, no, to je već tema u kojoj će se vaš frizer savršeno snaći. I iako su dugo brojne crvenokose dama smatrale da ih boja kose može ograničiti u kupovini i odabiru pojedinih komada, najdraža nam modna urednica, Taylor Thomassi Hill i njene kombinacije, dokazat će vam da je vrijeme da zaboravite na ovo staro pravilo.
Njena najveća tajna jest adresa njenog omiljenog frizerskog salona. Taylor je prokomentirala da je to informacija koju ne smije reći, budući da je njena nijansa crvene boje kose rezultat puno truda, a mora i pripaziti da joj druge poznate dame (urednice) ne bi ukrale njenog čarobnjaka za kosu. Ova modna kameleonka najbolji je primjer da kada su u pitanju druženja crvenokosih dama i jarkih boja, pravila nema. Zbog toga smo izdvojili 5 nijansi (za početak) koje će sjajno naglasiti vašu boju kose. Spremni?

#Crna boja

01


#Zeleni tonovi

02

#Jarko plava boja

03

#Žuti tonovi

04

#Nudi tonovi

05

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: