5 inspirativnih filmova koje biste trebali pogledati u svakom stadiju vaše karijere - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

5 inspirativnih filmova koje biste trebali pogledati u svakom stadiju vaše karijere

BONJOUR.CLUB
12.7.2016.

Ukoliko ste u potrazi za zanimljivim filmovima koji će vama ujedno dati odličnu inspiraciju pričom o poslovnim junacima na njihovim pomalo zastrašujućim putovima, hrabrim potezima i usput potaknuti da pojedine rečenice iz njihovog dijaloga kopirate i stavite iznad vašeg radnog stola, ovih pet naslova biste trebali potražiti, pritisnuti play i uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


# A Good year
Priča započinje u Provansi kada uspješan broker dolazi u vinograd njegovog djeda. Iako mu se njegov posao u gradu činio kao sjajna ideja, upoznavanje s mladom šarmantnom damom iz susjedstva i uspomene iz djetinjstva rade pravi zaokret u njegovoj svakodnevnici. Ukoliko i vi razmišljate o promjeni posla, ovo je film koji trebate pogledati.

filmovi 1
#Devil wears Prada
Priča o novinarki koja započinje karijeru u modnom magazinu u kojem, iako jako talentirana za pisanje, jedva hvata konce i izvršava obveze. Neprihvaćanje okoline, stroga šefica i poslovi koji su se na prvu činili gotovo neizvedivi, mladu Andy pretvaraju u poduzetnu mladu damu. A kostimografija i scenografija su tek zasebno poglavlje.

02

#9 to 5
Film s Dolly Parton, Jane Fonda i Lily Tomlin koja priča o osveti tri tajnice njihovom seksističkom šefu. Ova je priča koja će vas nasmijati i s kojom će suosjećati svi oni koju su tražili povišicu.


03

#Working Girl
Zabavna komedija iz 1988.godine koja priča o kreativnoj tajnici i njenom šefu koji je ukrao njenu poslovnu ideju bez da joj je dao kredit za nju. S Melanie Griffith i Harrisonom Fordom u glavnim ulogama, cijela priča postaje instant zanimljivija.

04
#Jerry Maguire
Kada nevjerojatan uspješan sportski agent krene osnivati vlastitu agenciju, dok na svojoj strani ima tek zlatnu ribicu i jednako idealističnu tajnicu, dobivate film posvećen priči o izgradnji brenda, entuzijazmu i poslovnim odnosima.

05
 

BONJOUR.CLUB , 12.7.2016.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno