5 ideja za solo druženja koja će unijeti pozitivu u vaš tjedan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 ideja za solo druženja koja će unijeti pozitivu u vaš tjedan

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
13.7.2021.

Posao, društvo, obveze i brojne druge stvari u našem životu nerijetko nas natjeraju da u svom rasporedu zanemarimo vrijeme za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni smo da su neki planovi zabavniji u odličnom društvu, no kako biste se ponovo povezali sami sa sobom i kreirali vrijeme za sebe, solo date je nešto što trebate dodati u vaš planer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solo druženja će u vašem životu unijeti dozu samopuzdanja, veliku količinu mira i dašak emocionalne stabilnosti koja će biti nagrada za svaki maleni uspjeh u vašem tjednu.

Svjesni činjenice da trebamo raditi na sebi i svojoj osobnosti, odlučili smo izdvojiti nekoliko ideja kako izvesti samu sebe na date i u tome uživati. Otkrijte ih u nastavku.

POSJETITE OMILJENI CAFE

Na ovom svijetu postoje dvije vrste ljudi: oni koji uživaju u tome da sjede sami na kavi u cafeu i oni drugi kojima to stvara ogromnu knedlu u grlu. Kako biste premostili nervozu i gledali na vlastito društvo kao idealno društvo za svaki dan, već danas se zaputite sami u svoj omiljeni cafe. Naručite tu bijelu kavu s puno pjene, omiljeni kolač ili čašu bijelog vina, izbor je na vama. Vaše društvo može biti i knjiga koju ste počeli čitati, magazin ili samo slučajni prolaznici koje promatrate dok sjedite.

POSTANITE PARIŽANI NA JEDAN DAN I ORGANIZIRAJTE PIKNIK

Zašto i vi ne biste živjeli neke od najromantičnijih scena iz filma i organizirali piknik? Mjesto radnje može biti park u vašoj blizini, vaše dvorište, balkon, obližnji brežuljak ili odličan vidikovac s kojeg se pruža pogled na grad. Baguette u ruke, zajedno sa sunčanim naočalama i vašim omiljenim slasticama i uživajte u spoju najdraže hrane i posebnog iskustva koji će vas nasmijati i ispuniti vaš dan (ali i tjedan) nezamjenjivom pozitivom.

PROŠEĆITE GRADOM

Inspirativne šetnje tajna su brojnih velikih mislilaca i ne vidimo razlog zašto šetnja ne bi bila i vaš novi omiljeni ritual tijekom dana. Ujutro, predvečer ili usred dana, uputite se na ponovno istraživanje već dobro poznatih ulica svog grada i nastojte otkriti nove trgovine, neodoljivo cvijeće na balkonu zgrade, odlični rock cafe koji ranije niste primijetili. Obećajemo da će vas šetnja napuniti energijom, osvježiti vašu rutinu, a i ostvariti brojne zdravstvene benefite, pogotovo ako ste osoba koja sjedi 8h+ dnevno u svom (kućnom) uredu.

POGLEDAJTE NOVI FILM U KINU

Postoji određeni oslobađajući trenutak kada se smjestite u udobne stolice kino dvorane i zabljesnu prvi kadrovi filma koji ste tako jako htjeli gledati. Takva iskustva su ono što život čini i možete u njima podjednako dobro uživati u društvu ili sami.

IZVEDITE SEBE NA VEČERU

Baš kao što biste izašli sa svojim dečkom, suprugom, sestrom, prijateljicama ili s drugim dragim ljudima, na večeru možete otići i sami. Naručite najprimamljivije jelo sa menija i uživajte u okusima uz pozadinsku glazbu i omiljeno piće. Zamijenite kuhanje ili narudžbu jela doma za jedan premium date same sa sobom koji će vas nadahnuti i učiniti da zavolite svoje solo vrijeme.

***

Naslovna fotografija: @viktoria.dahlberg
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno