40 frizura za doček Nove godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

40 frizura za doček Nove godine

Tekst:

Bonjour.ba

KOSA
28.12.2011.

Donosimo savjete za sve tipove kose     Prvi dio blagdanskog ludila je polako iza nas, a započinje novo zvano Nova godina. Oko izbora haljine i cipela za najluđu noć u godini smo vam već pomogli, a sada na red dolaze frizure. U moru fotografija poznatih dama i fotografija s modnih pisti pronašli smo četrdeset fotografija koje će pomoći svakoj od vas da za Novu godinu, ali slobodno i u sve dane prije nje nose zanimljive frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj put nosite se jednostavnim pravilom, birajte onu frizuru u kojoj ćete se osjećati najbolje. Kada je u pitanju odabir, sama dužina kose uvelike diktira kojim sve mogućnostima raspolažete.


Sve dame s dugom kosom, mogu kosu svezati u visoku okruglu pundžu, popularno nazvana krofna zbog svog oblika, ukovrdžati od samog tjemena ili pak staviti razdjeljak na stranu i napraviti velike lokne do sredine kose. Tu su i popularni neuredni valovi s kojima ćete izgledati kao da ste se jutros probudili sa savršenom frizurom. 

01

Poluduga kosa također daje veliki izbor opcija. Kosu možete raspustiti i blago uviti vrhove poput Olivie Palermo, ukovrdžati ili svezati nisku pundžu u obliku mašne. Uvijek se možete poigrati i s gumicama i šnalicama i napraviti pletenicu oko cijele glave ili blago ukovrdžati prednji dio, šnalicama učvrstiti i ostatak kose svezati u pundžu.

10

Ako imate šiške, ostatak kose možete svezati u visoki rep, šnalicama začešljati sa strane, zalizati unatrag ili ih jednostavno pustiti i samo dio kose podignuti pomoću zanimljivih kopči.

20

Kratka kosa također uz malo truda može biti itekako dobar potencijal za zanimljive frizure. Kosu možete začešljati unatrag, napravit razdjeljak sa strane ili pak prednji dio blago četkama za kosu ukovrdžati, napraviti razdjeljak i prebaciti sa strane.

19 

Za one malo hrabrije, tu su razni ukrasi za kosu, podignute pundže popularno nazivane košnice, ali i afro kovrdže, zatim neuredna svezana kosa, ali i zanimljivii čvorići na vrhu glave.

25

Klik na galeriju i potražite vašu savršenu novogodišnju frizuru. 

PreviousNext

D.P
Foto: glamur.co.uk

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno