4 savjeta koja će vam pomoći u odabiru savršenog parfema

BEAUTY SAVJETI
25.3.2016.
Parfem govori puno toga o ženi koja ga nosi i veže se uz brojne uspomene. On budi u nama osjećaj sreće i mami osmijeh na lice svako jutro dok ga nanosimo. On je naša srodna duša, barem kad je u pitanju naša beauty rutina i instant podiže naše raspoloženje i samopouzdanje. A potraga za savršenim ponekad zna trajati mjesecima, godinama.

Budući da je parfem važan dio naše svakodnevnice, izdvojili smo 4 stvari na koje trebate obratiti pozornost prilikom kupovine vašeg savršenog mirisa.


#Prvi dojam je važan
Nipošto nemojte kupiti novi parfem bez da ga prethodno ne isprobate. Pružite priliku raznim notama – jer, iako vam se možda čini da pojedini sastojci ili note ne odgovaraju vašem karakteru, osjeti vas možda uvjere potpuno drugačije. Ako vam se neki parfem svidi na prvu i poželite ga nositi i dok spavate, to je vaša srodna duša.

parfemi 2

#Dajte si vremena
Ukoliko isprobavate više parfema istovremeno, pazite da prestanete s tim čim vam svi parfemi krenu mirisati slično. Napravite pauzu, prošećite i uskoro će vam vaša čula otkriti koji je od isprobanih parfema savršen za vas.

#Pazite i na odabir kreme za tijelo
Kreme koje ste nanijeli na tijelo, dezododarnsi... mogu utjecati na to kako će pojedini parfem mirisati na vašoj koži. Pazite da na dan kad budete isprobavali parfeme, ne nanosite mirisne kreme na tijelo i tu naviku preskočite i kad budete nosili svoj savršen parfem.  

parfemi 1

#Probajte parfem prvo na kartonskim papirima
Saznajte prvo kako miriše pomoću kartonskog testera, a onda, ako vam se dopada, nanesite ga i na kožu, vrat ili zapešće.

 

Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: