4 pristupačna trika kako osvježiti vaš dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 pristupačna trika kako osvježiti vaš dom

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
9.9.2017.

Za upravo ovo doba godine često znamo rezervirati mali makeover svog doma. Kako bi on i dalje ostao u okvirima vašega budžeta, a pritom učinio vaš dom baš onako boho, skandinavskim ili u marokanskom stilu kakvog volite, mi smo izdvojili nekoliko savjeta koje biste svakako trebali imati na umu. Od toga kakve komade namještaja birati do cijene unutar koje biste trebali kupovati detalje u svojim domovima, vaš račun će vam nakon ovoga biti zahvalan, a i vaš slatki mali dom. Zasučite rukave, pripremite kistove i naoštrite olovke, jer ćete ubrzo postati sami svoj majstor. Uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#1 Pripazite da vaši detalji izgledaju chic, a ne jeftino

Kada birate zlatne stvarčice kao što su slavina ili vaza, važno je napomenuti da ih smjestite u ispravne prostorije. Predmeti u zlatnoj boji koji su lakirani i zlatni mogu dati neukusan ugođaj vašem domu, dok će jednostavna zlatna vaza sa suncokretima izgledati raskošno i služiti svojoj sjajnoj dekorativnoj svrsi. Odličan trik za dodavanje glamura vašem domu su i zlatna ogledala koja možete pronaći u gotovo svim trgovinama koje prodaju artikle za ukrašavanje doma.

01#2 Nemojte trošiti prevelike svote na detalje

Jedno umjetničko djelo koje ste dobili za zavidne svote novca nekada je bolje zamijeniti za zanimljive postere kupljene preko online adresa. Zašto? Jer ćete tako uz malo novca moći kreirati malu galeriju na zidu koju stalno viđate na Pinterestu i osim toga, isti novac koji biste potrošili na skupe detalje moći uložiti u nešto što ćete bolje iskoristiti u svom domu.

02

 

#3 Miješajte pristupačne i skupe komade namještaja

U stvaranju luksuznog ugođaja nema tajni. Ako ste već investirali novac u drveni stol u dnevnom boravku koji izgleda chic i glamurozno, ostavili ste sebi prostor za ulaganje u komade iz high-street dućana poput cool podmetača  ili jastuka koji izgledaju luksuzno uz taj stol.

03

#4 Omogućite obavijesti sa svoje najdraže home shopping online adrese

To lako možete postići uz pomoć svog maila. Jednostavno se prijavite i sve će vam novosti stići u vaš online poštanski sandučić. Tko zna, možda će se upravo cijena one stolica za balkon koju već dugo želite sniziti na pola i baš vi ćete za to prvi saznati.

04

Foto: pinterest.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno