4 knjige stvarnih žena koje će vam pomoći ostvariti vaše poslovne ciljeve

BONJOUR.CLUB
14.2.2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema ništa bolje od čitanja iskrenih savjeta i komentara žena koje su se u svojoj svakodnevnici uspješno izborile s manjkom produktivnosti, administracijom, nesavršenom radnom okolinom i konkurencijom. One nam mogu poslužiti kao odlična podloga za bolje razumijevanje životnog balansa, otkriti nam jesmo li na pravom putu i naposljetku, dati nam par praktičnih savjeta.  Priče takvih žena upravo su se našle na našoj reading listi.
 

#Empower Yourself – Miranda Kerr
Jedna od najpoznatijih Victoria's Secret anđelica i dama koja se svojim ugovorima s nekim od najpoznatijih modnih i beauty kuća uspješno pozicionirala među najuspješnije modele današnjice, napisala je i knjigu kroz koju želi dodatno motivirati sve svoje čitatelje i naučiti kako da vole svoj život.

02

#Bossypants – Tina Fey
Zabavna i iskrena priče ove dame o njenom putu odlična je za sve oni koji tek kreiraju put svoje karijere.

03

#Thrive by Arianna Huffington
Suosnivačica i urednica Huffington Posta u knjizi piše o svojim tajnama uspjeha kao i što znači živjeti ispunjen, zdrav i produktivan život.

04

#Grace: A Memoir by Grace Coddington
Veoma inspirativna i iznimno talentirana, Grace kroz svoje memoare piše o tome kako je nakon uloge modnog modela postala bliska suradnica Anne Wintour. 

01

 

BONJOUR.CLUB , 14.2.2017.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno