4 inspirativne knjige uz koje želimo provesti poslijepodne

BONJOUR.CLUB
17.1.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dekica, čaj, domaći keksi i zvuk kiše – savršen scenarij za vrijeme posvećeno čitanju. Čitanje je dokazano sjajan katalizator stresa, a uz omiljene naslove nerijetko na neko vrijeme odlutamo u sasvim novi svijet i zaboravimo na sve naše brige. One su i odličan način učenja, posebice kada smo u potrazi za dodatnom dozom inspiracije, motivacije i mentorstva, budući da sa svakom novom stranicom nude uspješne znanstveno isprobane  metode buđenja istih, kao i praktične osobne savjete, čime nam pružaju puno više od klasičnog tapšanja po ramenima. Upravo takvi naslovi su na našem rasporedu danas. Koje ćete od ovih knjiga i vi dodati u vašu biblioteku?

# Lean In: Women, Work, and the Will to Lead by Sheryl Sandberg

Ukoliko vam je potrebna dodatna inspiracija oko vaše karijere i želite postići još bolji balans između privatnih i poslovnih obveza, ova knjiga jedne od izvršnih direktorica u kompaniji Facebook je odličan odabir za vas. Naime, kroz niz savjeta o tehnikama pregovaranja, lekcijama o mentorstvu i izgradnji karijere, Sherly priča o tome kako žena može biti uspješna u svom poslu, a da pri tome bude jednako angažirana i oko privatnih obveza. Uz to, piše i o vanjskim i unutarnjim barijerama koje se javljaju na tom putu.

01

 

#Big Magic: Creative Living Beyond Fear by Elizabeth Gilbert

Ovo je knjiga koja vas uči da radite ono što volite, posvetite se tome, uživate u kreativnim procesima i prestanete govoriti isprike i izlike sebi te drugima.  Elizabeth razotkriva kroz što i sama prolazi u kreativnom procesu stvaranja, dijeli s nama dragocjena saznanja te  jedinstven pogled na ulogu kreativnosti u našim životima. Pokazuje nam da ispred nas stoji jedan svijet mogućnosti kojeg možemo biti dio!

02

 

#The Power of Positive Thinking by Norman Vincent Peale

Ova knjiga zbirka je raznih metoda koje imaju jednaku misiju - dokazati vam da promjenom vašeg stava možete prouzročiti promjenu u vašem životu. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. U knjizi ćete naći deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga.

03

 

 

#Life Without Limits: Inspiration for a Ridiculously Good Life by Nick Vujicic

Nick je jedan od najpopularnijih motivirajućih govornika koji kroz svoje nastupe (i knjigu) želi pokazati da je u životu jedan od najvažnijih ciljeva pronaći svrhu življenja i ne odustajati bez obzira na prepreke koje se nađu na putu.

04

 

BONJOUR.CLUB , 17.1.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno