3 bezvremenska trenda za uređenje kupaonice

INTERIJERI
22.9.2020.

Ako ste i vi posljednjih mjeseci pregledavali internet za inspiraciju kako uljepšati izgled ili poboljšati funkcionalnost svog doma, niste sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvještaju Review Home Warranties, internetska pretraživanja vezana za uređenje doma ove su godine porasla za 84%, a mala uređivanja u kupaonicama, poput pločica ili boje zidova, među najpopularnijim su pretraživanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga smo odlučili istražiti koja su to tri ključna, dizajnerska izbora za uređivanje kupaonice koji su u isto vrijeme bezvremenski i funkcionalni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TileCloud (@tilecloud) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gideon Mendelson (@gideonmendelson) on

POTPUNO BIJELA ILI SVIJETLA PALETA

Bez obzira volite li kupaonicu klasičnog, minimalističkog izgleda ili dekor koji podsjeća na spa, bijela boja uvijek je trendy za uređenje kupaonice. Razmislite o bijeloj boji na zidovima, pločicama i tekstilu, a ako ipak želite unijeti malo kontrasta, možete dodati drugu boju u vidu ručnika, prozora ili umjetninama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Ann Cabinets (@lilyanncabinets_) on

Foto: @abiinteriors

MIKS METALA

Miješanjem dvije vrste metala u prostoru može se kreirati bolji efekt od samo jedne trendovske nijanse. Što se tiče određenih metala, polirani nikal je bezvremenski odabir kojeg možete upariti sa zlatnim zrcalom, ukrasima, rasvjetom ili detaljima u zlatnoj boji.

Foto: @ourminnyhome

MRAMORNE POVRŠINE

Prostor u kupaonici mora biti što funkcionalniji. To pomaže ostvariti ne samo obilje ormara i polica, već i visoko kvalitetna površina. Mramor ili umjetni mramor, poput kvarca sa mramornim izgledom će izgledati elegantno u prostoru. Imajući na umu sve navedene trendove u uređenju, razmotrite ove ideje za svoju iduću renovaciju kupaonice te tako uključite u svoj interijer elegantne, izdržljive i predivne dekoracije koje će godinama izgledati besprijekorno.

Foto: @bathrooms_of_insta

Foto: @smallbathroomdesign

INTERIJERI , 22.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@thehousethatjenbuilt_

Podijeli:

Posljednje objavljeno