3 stvari na koje trebate pripaziti prilikom apliciranja maskare

BEAUTY SAVJETI
13.11.2019.

Nanošenje makeupa na lice umjetnost je iza koje se krije mnogo znanja, prakse i vještine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga, uz odabir savršenih proizvoda koji će odgovarati našem tipu kože, ali i svakodnevnom ritmu, pazimo i na sam način apliciranja proizvoda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maskara je jedan od omiljenih saveznika ljepote. Razne formulacije, nijanse, ali i dizajn četkice omogućuju da naše trepavice dobiju željeni izgled. Uz par koraka koje izdvajamo u nastavku možete računati da će vaše trepavice biti lijepo uvijene, razdvojene i otvoriti cijeli pogled. Važno je na umu imati izgled koji preferirate, kao i tehnike nanošenja. 

KORAK 1 

Uvijač. Ako želite imati uvijene trepavice, investirajte u dobar uvijač koji će otvoriti pogled i oko. 
Zatim krenite s nanošenjem maskare. Ako vam se maskara uvijek preslika, nanesite ju prvo na donje trepavice, a zatim na gornje, tako što ćete započeti iz unutarnjeg kuta oka s apliciranjem. Tako ćete osigurati da se maskara ne preslikava na kapak. 

KORAK 2 

Ako želite lepezast izgled trepavica, maskaru nanosite pod kutom. Dakle, prilikom nanošenja maskare od korijena trepavica prema vrhu, četkicu blago nagnite prema vanjskom kutu oka. Uvijek maskaru nanesite tik uz sam korijen trepavica, to pomaže da duže stoje uvijene. Ako želite kreirati volumen, maskaru nanosite vertikalno na trepavice gore dolje, a zatim lijevo desno od korijena prema vrhu.


KORAK 3

Kako biste kreirali efekt dugih trepavica imajte na umu da prije nanošenja novog sloja maskare uvijek trebate sačekati par sekunda da se prethodni sloj maskare na trepavicama osuši.

BEAUTY SAVJETI , 13.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno