3 stvari na koje trebate paziti prilikom uređenja dnevnog boravka 

INTERIJERI
17.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom osmišljavanja stila koji će zavladati u dnevnom boravku, biramo namještaj i raspored koji će izgledati jednako moderno i usklađeno danas, ali i za nekoliko godina. Pozornost pridajemo i detaljima koji su tu kako bi u cijelu interior avanturu dodali malo vibrantnosti i svježine. Pitate se odakle početi?
Kako bi vam ovaj izazovan zadatak prošao što jednostavnije, izdvojili smo tri stvari na koje trebate obratiti pozornost prilikom uređenja jedne od najvažnijih prostorija u domu.


BIRAJTE SOFU KOJA JE UDOBNA I VELIČINOM ODGOVARA PROSTORU

Sofa je centralno mjesto okupljanja i druženja u vašem domu. Ona određuje stil uređenja i atmosferu koja će vladati u prostoru. Također, ona je mjesto na kojem ćete provoditi filmske večeri te je udobnost jako važan element. Birajte sofe koje će imati ugodne naslonjače i koja će biti odgovarajuće visine (izbjegavajte preniske iz kojih ćete teško ustajati). Također, pazite da sofa veličinom odgovara prostoru. Neka ona bude prva stvar u koju ćete investirati i baza za uređenje, a onda birajte stolić i dodatke, a ne obrnuto.


BUDITI PAŽLJIVI PRILIKOM ODABIRA VELIČINE TEPIHA

Tepih daje luksuzan prizvuk svakom prostoru, no, kako ne biste dobili kontraefekt, pazite da birate modele odgovarajuće veličine. Tepisi veličine od 2 do 3 metra se uklapaju u većinu dnevnih boravaka, no prije kupovine, svakako prvo izmjerite koliko prostora zauzimaju sofa i stolić u vašem domu.  

PAZITE DA VAŠ DNEVNI BORAVAK IMA TOPLU NOTU

Često pri uređenju dnevnog boravka inspiraciju pronalazimo online, što je sjajno, no, uvijek trebamo istom dati i osobnu notu. On treba prezentirati vaš stil i samim time sadržavati par detalja koji savršeno oslikavaju vas. Ne želite da vaš dnevni boravak izgleda kao sajamski izložbeni prostor. Knjige, svijeće, cvijeće, vaze…sve su to sitni detalji koji daju onaj poseban, topao izgled. 

INTERIJERI , 17.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno