3 stvari koje možete učiniti danas za produktivniji i opušteniji naredni tjedan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 stvari koje možete učiniti danas za produktivniji i opušteniji naredni tjedan

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
13.3.2016.

Nedjelja je dan za odmor, za minute koje poklanjamo dragim osobama koje, nažalost, tijekom tjedna ne stignemo vidjeti. No, ukoliko svoje vrijeme nedjeljom pravilno rasporedite, tada možete sebi učiniti uslugu za tjedan koji je pred vama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo saznali da Gwyneth Paltrow nedjeljom kuha kako bi imala cijeli naredni tjedan spremne zdrave objede, a to je navika koja se zasigurno primijeti na njenoj liniji. Istražili smo što još možete napraviti za sebe kako bi vam naredni tjedan prošao produktivnije i ugodnije. Donosimo tri mala, no itekako učinkovita trika.

#1 Isplanirajte si jelovnik za naredni tjedan

Bez obzira kuhate li doma, ili jedete vani, važno je da se hranite uravnoteženo, stoga si danas odvojite par minuta da kreirate jelovnik po danima kako biste bili sigurni da ćete u organizam unijeti sve što je potrebno. Tako ćete u srijedu na poslovnom ručku znati hoćete li odabrati ribu, meso ili pak povrće.

#2 Osmislite svoje odjevne kombinacije

Ovaj savjet se na prvu čini možda bespotreban, no gledajte to ovako - ukoliko danas isplanirate svoju garderobu za narednih 5 radnih dana, svako od narednih 5 jutara ćete imati desetak minuta više za tuširanje, ispijanje kave ili čitanje omiljene knjige. Štedimo vrijeme!

produktivan vikend ormar

#3 Napravite listu

Ne kažemo da napravite listu od stotinu zadataka koje ne bismo mogli napraviti ni uz tri asistenta, ali napravite si listu od pet najvažnijih stvari koje trebate napraviti naredni tjedan i fokusirajte se na njih. Nakon što ih izvršite, imati ćete sigurno više razloga za koktel petkom poslijepodne. 

 

Foto: via pinterest

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno