3 razloga zašto je novogodišnji CineLady odličan blagdanski poklon za vaše prijateljice

BONJOUR.CLUB
18.12.2019.

Već neko vrijeme pažljivo promišljamo uz koje ćemo sitnice našim najmilijima izmamiti osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz domaće kekse koji uljepšaju nedjeljno jutro, oslikanu čestitku ili ručno izrađen poklon pokazujemo da smo uistinu uživali u avanturama koje smo dijelili s dragom osobom u proteklih 365 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, uz pomno birane poklone, ovih praznika vaše prijateljice možete iznenaditi i nešto drugačijim iskustvom.
Darujte im ulaznice za žensko druženje u kinu koje će biti popraćeno kokicama, smijehom i poklonima iznenađenja.

ODLAZAK U KINO KAO ODLIČAN POVOD ZA MALU PAUZU I ŽENSKO DRUŽENJE

Blagdanski period nosi brojne lijepe uspomene, podsjeća nas na darivanje i važnost druženja s najmilijima, ali i brojne obveze, ubrzan tempo i dozu stresa. Upravo zbog toga je odlazak u kino uz drago društvo, uživanje u odličnom sadržaju, ali i poklonima koje možete osvojiti u sklopu CineLady projekcija u Banjaluci, Bihaću, Mostaru, Tuzli i Zenici sjajan povod za predah od ubrzane svakodnevice. Ali i kreativan poklon vašim prijateljicama koji će poslužiti kao super podsjetnik da je uredu vrijeme, čak i u zaposlenim danima, rezervirati za sebe i drage ljude.SJAJNA GLUMAČKA EKIPA U FILMU KOJI NOSI SNAŽNU PORUKU

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oscara Nicole Kidman i Charlize Theron te za Oscara nominirana Margot Robbie, su protagonistice priče o neslavnoj reputaciji glavnog čovjeka televizije Fox News, kojeg je nedavno Russell Crowe tumačio u mini-seriji “Najjači glas” i njegovim žrtvama.
Film donosi biografsku priču o zaposlenicama televizijske kuće Fox News koje su odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News.

MOŽDA BAŠ VI OSVOJITE DIZAJNIRANI MADE IN BIH PLANER – CHICovnik

Naravno da novu godinu želimo započeti motivirani, inspirirani i organizirani. Upravo zbog toga se CHICovnik nameće kao sjajan saveznik u organizaciji. Ovaj planeri uz više od 300 prekrasno dizajniranih stranica u bež nijansi, ima i 2 pokazne trake, stickere, planer po satima za svaki dan u godini, financijski planer, menstrualni kalendar, popis rođendana, motivirajuće izreke, 100 notes stranica i još mnogo toga.
Kako osvojiti CHICovnik?


Sve što trebate jeste posjetiti CineLady event u vašem gradu uz dobro društvo i uz malo sreće, planer će biti možda baš vaš.
Uživajte i vidimo se. :)

BONJOUR.CLUB , 18.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike