3 zanimljive serije čijim se novim epizodama veselimo ovog ljeta

BONJOUR.CLUB
14.6.2020.

Ljetni odmor od ovog momenta postaje značajno interesantniji jer ljeto 2020. ima obilje novih sadržaja kada govorimo o serijama - od potpuno novih naslova do povratka starih favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je holivudska produkcija zaustavljena od 3. mjeseca, nove epizode još uvijek pronalaze put do malih ekrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su dugoočekivani HBO-ov „Perryja Mason“ s Matthewom Rhysom u glavnoj ulozi, treća sezona serije „Dark“, kao i povratak superheroja u „The Umbrella Academy“.
Bez obzira na to da li odbrojavate dane do omiljene serije ili ste u potrazi za novim preporukama, mi smo pobrojali tri serija čije nove sezone fanovi željno iščekuju, a koje uskoro kreću sa emitiranjem.

PERRY MASON

Poznati odvjetnik koji je vladao televizijom gotovo cijelo desetljeće 50-ih i 60-ih, nakon čega je uslijedilo nekoliko filmova snimljenih za TV, sada se vraća sa HBO sjajem 21.6.
Još ćemo samo nekoliko tjedana čekati da glumac Matthew Rhys kao Perry Mason prošeta uglađenim ulicama Los Angelesa četrdesetih godina prošlog vijeka i uvede nas u skrivene tajne i rješavanje slučaja otmice i ubistva.

DARK

Treća sezona međunarodno popularne njemačke znanstveno-fantastične serije Dark, vraća se na Netflix 27.6. Ova serija zasigurno je stekla veliki broj odanih fanova koji su sa nestrpljenjem čekali novu sezonu.
Serija zahtijeva vašu maksimalnu koncentraciju budući da se radnja prepliće u različitim vremenskim rokovima. U fokusu radnje je obiteljska saga smještena u Njemačkoj, a katalizator serije je nestanak dvoje male djece.

THE UMBRELLA ACADEMY 

Druga sezona „The Umbrella Academy“, omiljene Netflixove serije o super junacima izlazi 31. 6.Većina glumaca iz prve sezone se vraća, a kako je otkriveno na zvaničnom Umbrella Academy Twitter nalogu, najmanje tri nova lika se pridružuju u drugoj sezoni.
Prva sezona Umbrella Academyja prati Vanyu Hargreeves (Ellen Page), jednu od 43 neobjašnjivo rođene djece. Sedmero usvojenih superheroja se ponovno ujedinjuju kako bi riješili misteriju smrti svog oca i prijetnju nadolazeće apokalipse.

BONJOUR.CLUB , 14.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

missy.ie

Podijeli:

Posljednje objavljeno