Donosimo 3 lokacije za idiličan piknik u prirodi s najboljom prijateljicom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo 3 lokacije za idiličan piknik u prirodi s najboljom prijateljicom

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
29.8.2023.

Ako ste jedni od onih koji su srodnu dušu pronašli u najboljoj prijateljici, znate kako je to kada imate svoj mali svijet u kojemu dijelite sve i zajedno otkrivate nove interese i hobije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Unesite u svoju svakodnevicu nešto novo i napravite piknik koji će uvijek ostati u lijepom sjećanju, a koji možete brzo organizirati i maksimalno iskoristiti zajednički dan. Ponesite dekicu i najdražu hranu i spremne ste za duge razgovore i opuštanje u prirodi. Ne zaboravite i Coca-Colu, poznatu po tome da osvježava svaku našu avanturu i savršeno se sljubljuje sa svakom hranom koju izaberemo.

Donosimo vam tri piknik lokacije koje će vam se zasigurno svidjeti.
Vrelo Bosne

Vrući ljetni dan rado provodimo u prirodi, slušajući cvrkut ptica, dok nam šum vode u blizini odmara duh, um i tijelo. Za takav scenarij predlažemo Vrelo Bosne, zelenu oazu u blizini grada koja pruža bijeg od svakodnevice i gradske buke. Tu možete napraviti piknik u samo par koraka.

Vjerojatno već i ptice na grani znaju da pizza i Coca-Cola trebaju pratiti jedno drugo na svim druženjima. Uz taj idiličan par i dekicu, vaša piknik avantura je spremna u kratkom roku, a ne zaboravite i fotoaparat da zabilježite takav bajkoviti scenarij.  
Stari Rimski most

Stari Rimski most je naš mali dragulj koji se nadvio nad mirnom rijekom Bosnom, a koji će pružiti savršeno utočište za prijateljice koje žele nadoknaditi sve propuštene razgovore i druženja. Ako vam je dosta klasičnih izlazaka u klubove, a zaželjele ste se plesa, ponesite mali radio i uz zvuk energične glazbe zaplešite kao da nitko ne gleda! Kada vas ples izmori, bacite se na kušanje delicija koje je ste zajedno spremile za piknik. Slani muffini ili kiflice su brza jela čija će vas priprema zabaviti, a žeđ koju ostave najlakše će utoliti Coca-Cola. 
Obližnji park

Ako ove turističke lokacije već budu preokupirane, a za vaše opušteno druženje preferirate mirnije mjesto, potražite manji, nepoznati park u blizini. U ruksak spakirajte par omiljenih grickalica i šetajte od lokacije do lokacije, jer, svi znamo da je putovanje često važnije od konačne destinacije. Ovako ćete, u potrazi za idealnim parkom, na zabavan način trošiti kalorije pa će to biti jedno guilt free foodie druženje.

Za kraj ćemo samo poručiti isto što i Coca-Cola – Usudi se probati! Bilo što, nova jela, kombinacije, lokacije i nove oblike druženja.
 

* * *
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci