3 kreativna i zabavna načina kako provesti dan s najmlađima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 kreativna i zabavna načina kako provesti dan s najmlađima

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
14.9.2021.

Ako se pitate kako provesti vikend sa vašim mališanima, možda će vam upravo ovi prijedlozi pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u želji da ispunimo vaše zajedničko vrijeme lijepim uspomenama, u nastavku smo pobrojali sjajne aktivnosti koje će vas dodatno zbližiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaše zajedničko druženje već ovog vikenda možete upotpuniti novim igrama, šetnjom, odlaskom do parka, ali i zajedničkim kuhanjem, kao i posjetom omiljenom obližnjem kinu.

Foto: Unsplash

Sigurni smo da će vaši mališani uživati u svakom našem prijedlogu i da će sigurno unijeti dašak razigranosti u svaku aktivnosti. Zato izaberite svoje favorite među našim prijedlozima i upotpunite vaš vikend savršenim dogodovštinama.

PRIPREMAJTE KOLAČE ZAJEDNO

Ako vrijeme nije na vašoj strani ili poslijepodne jednostavno želite provesti unutra, idealna aktivnost koja će rezultirati i ukusnim slatkišima svakako je zajedničko kuhanje.

Foto: Unsplash

POSJETITE OBLIŽNJE KINO I UŽIVAJTE U DJEČJEM FILMU

Sada vaši mališani na velikom ekranu mogu gledati neke od svojih omiljenih junaka. A da je vikend uz film idealna aktivnost dokazuje i nova CineStar akcija u kojoj od 9.9.2021. do 19.9.2021. možete gledati crtane filmove po odličnoj cijeni od 3 KM. Ako vaši mališani znaju tko su Marshall, Zuma i Chase, tada će uživati u projekciji filma 'Patrolne šape: film', ako su zaljubljenici u košarku, 'Space Jam: Nova legenda' idealan je film za njih (i vas), a ako ne mogu odoljeti crtićima sa razigranim junacima koji jure pustolovine, sigurno nećete htjeti propustiti film 'Luka'.

 Ovdje možete potražiti crtić po vašem izboru, izabrati termin i iznenaditi svoje mališane najzabavnijim izlaskom u ovom tjednu.

IGRAJTE SE ZAJEDNO

Jedna od najdražih aktivnosti svakog dječaka i djevojčice postaje toliko zabavnija kada im se pridružite vi u igri. Zajedno gradite, slažite, smišljajte i crtajte i zajedno s njima uronite ponovo u svijet maštanja i igranja. Njima će to definitivno uljepšati dan.

Foto: Unsplash

***

Naslovna fotografija: Pexels
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci