3 greške koje najčešće ponavljamo prilikom nanošenja korektora

BEAUTY SAVJETI
7.2.2019.
Redovito smo u potrazi za multifunkcionalnim proizvodima, koji će biti jednostavni za korištenje, postojani i savršeno odgovarati našem ubrzanom svakodnevnom ritmu. U ovaj opis savršeno se ukapa korektor – mali čarobnjak koji nam pomaže u sakrivanju tamnih krugova, akni ili nedostataka na koži. I ono najvažnije, uz puder daje onaj prozračan, svjež i prirodan izgled lica. S obzirom na to da je on uistinu gotovo neizostavan dio kozmetičke torbice svake žene, pripremili smo mali makeup vodič uz tri stvari na koje trebate obratiti pozornost kada je u pitanju ovaj proizvod.

#PREVELIKA KOLIČINA
Jer upravo će tada korektor samo dodatno naglasiti ono što pokušavate skriti. Prvo nanesite tanki sloj korektora i ako je potrebno, nanesite još jedan, no svakako blendajte proizvod kako biste dobili što prirodniji izgled.

korektor1

 

#NANOŠENJE KOREKTORA PRIJE PUDERA
Puder će zahvaljujući vlastitoj formuli skriti nedostatke na koži, a ako korektor nanesete nakon pudera, dobit ćete znatno prirodniji izgled i bolje pokrivanje.

#KORISTITE POGREŠAN KOREKTOR
Važno je obratiti pozornost na teksturu i nijansu korektora.
Tekući korektori su najbolji za skrivanje tamnih krugova oko očiju, budući da se kremasti često mogu pretvoriti u tanke linije ispod očiju. Kremasti korektori su idealni za skrivanje crvenila. Za područje ispod očiju birajte korektore koji su za nijansu svjetliji od boje vašeg tena, dok je za nedostatke na koži poput crvenila ili mrlja idealan korektor koji je iste nijanse kao i vaša put.

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: