3 cool mjesta o kojima smo pisali na MODAMO.info, a na kojima možete provesti vikend - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 cool mjesta o kojima smo pisali na MODAMO.info, a na kojima možete provesti vikend

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
29.8.2014.

Neki kažu da im je petak najdraži dan u tjednu jer tada ide na odmor od posla. Mi svoj posao obožavamo, stoga i ne doživljavamo petak kao 'oslobođenje' od nečega, no bez obzira na to, drago nam je vikend kvalitetno provesti, bilo sami, bilo uz drage ljude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato smo, tražeći inspiraciju kako na zanimljiv način provesti nadolazeću subotu i nedjelju, završili pregledavajući noviju arhivu naših članaka, i pronašli smo cool mjesto i cool načine koji garantiraju sjajan vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#1 posjetite jednu od krovnih terasa u Sarajevu.

Ako ne znate na koju otići, ili, još gore – pitate se – zar u Sarajevu ima zanimljivih krovnih terasa, tada svakako pročitajteupute naše kolumnistice Naide Kundurović (producentica i voditeljica N1/CNN) koja itekako zna o čemu priča kada govorimo o skrovitim no divnim mjestima za uživanje.

#2 pogledajte filmski klasik.

Klasici su snimani s puno manjim budžetima nego današnji blockbusteri, stoga je u njima glumačko umijeće puno izraženije, a ako želite ići na 'siguru' tada s Hitchcockovim ostvarenjima nećete pogriješiti. U članku naše Anjemožete izabrati svoj favorit.

#3 upoznajte Instagram.

Oni koji žele naučiti nešto novo i zanimljivo, mogu otvoriti profil na Instagramu i tako ući u backstage svih događaja koji ih zanimaju, ili jednostavno opustiti se uz pregledavanje inspirativnih fotografija. U članku naše Dijane ćete naći popis, ne tako inspirativnih, no svakako oku ugodnih Instagram profila koje biste trebali pratiti.

***
Foto: unsplash.com
Tekst: BONJOUR.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno