Kako kreirati ženstvenu i efektnu frizuru za posao? Pronašli smo dva jednostavna tutorijala.

KOSA
8.6.2020.

Užurbana svakodnevnica ili nedostatak kreativnosti ne bi smjeli biti prepreka u kreiranju zanimljivih ženstvenih poslovnih frizura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među frizure koje ćemo kreirati za poslovni look najčešće su upravo niska ili visoka punđa te kosa podignuta u rep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo pronašli još dodatnih beauty ideja kako klasičnim frizurama možete dati maleni zaokret u obliku pletenica, elegantnih valova, punđi stiliziranih na kreativne načine, koje će unijeti dodatnu dinamičnost u vašu hairstyle rutinu za poslovne prilike.

Možete se odlučiti i malo poigrati sa frizurom uz pomoć chic i trendy dodataka kao što su rajfovi, ukosnice i marame, a savršeni dodatak razbarušenoj punđici bit će hoop naušnice. Nekoliko ideja za inspiraciju izdvojili smo ovdje. 

Foto: @moderosaofficial

Kako bismo vam olakšali kreiranje frizura doma, pronašli smo dva jednostavna i inspirativna tutorijala sa frizurama za posao, koje uz malo truda i vremena, što u danima kada smo posebice zauzeti ili imamo 'bad hair day', predstavljaju SOS odabir.
Jednostavni koraci koje je lako pratiti, moderne frizure i upečatljiv izgled u dva video zapisa, naš su beauty odabir za poslovne sastanke već sljedećeg tjedna.

">

">

 

KOSA , 8.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@dilettabonaiuti

Podijeli:

Posljednje objavljeno