16 praktičnih i modernih ideja za organizaciju i uređenje kupaonice

INTERIJERI
30.3.2020.

#OstaniKući inicijativa ponukala nas je da razmislimo kako i svoju kupaonicu detaljnije urediti te kreirati opuštajuću, ali itekako organiziranu oazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, Pinterest je brzo odgovorio na našu nedoumicu kroz nekoliko sjajnih fotografija na kojima ćete uočiti praktične i jednostavne trikove primjenjive i na uređenje vaše kupaonice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored standardnih savjeta kako organizirati police, otkriti ćete multifunkcionalnost svakidašnjih predmeta, pristupačne trikove za slaganje, ali i prijedloge kako maksimalno uštedjeti na prostoru.
Otkrijte više u nastavku.  

PLETENE KORPE SU VAŠI NAJBOLJI PRIJATELJI

Možete ih koristiti za skladištenje ručnika, ali i za brojne druge stvarčice koje će vam uvijek biti nadohvat ruke i na jednom mjestu.

DODATNE POLICE ISPOD UMIVAONIKA SUPER SU RJEŠENJE

Bilo da imate maleni ili veliki umivaonik, prostor ispod sjajan je za kreiranje dodatnog mjesta za skladištenje stvari.

VJEŠALICE ĆE ODLIČNO UŠTEDITI PROSTOR

Ovaj trik najbolje će koristiti malene kupaonice, no sjajan je i za velike kupaonice. Na njih možete ovjesiti ručnike koje koristite, pletene vrećice ili čak biljke kojima odgovaraju uvjeti u kupaonici.

ŠTO KAŽETE NA LJESTVE U KUPAONICI?

Ovaj praktičan dodatak možete koristiti na bezbroj načina, a itekako je zanimljiv detalj koji će učiniti dizajn vaše kupaonice modernim i mrvicu drugačijim.

ISKORISTITE UGAO KOD KADE ILI TUŠA

Šamponi, regeneratori, losioni, maske... svi oni će najbolje izgledati na visećim policama koje možete locirati na zidu u uglu. Osim što ćete tako uštedjeti prostor, učiniti ćete ih najdostupnijima tijekom kupanja i tuširanja.

PLETENE VREĆICE I U ORGANIZACIJI KUPAONICE? ZAŠTO NE?

Pletene i mrežaste vrećice sjajan su način kako skladištiti toalet papir i slične higijenske potreštine u vašoj kupanici.

UGRADBENE POLICE SU CHIC I PRAKTIČAN DETALJ U VAŠOJ KUPAONICI

Ovako uređene police ne samo da su zanimljive za uređenje vaše kupaonice, nego će i samu organizaciju učiniti jednostavnijom.

ISKORISTITE PROSTOR I IZNAD WC ŠKOLJKE

Dodatne police, košare, vješalice i slično kreirati će dodatni prostor za skladištenje, ali i izgledati odlično u vašoj kupaonici.

VIŠENAMJENSKO POKUĆSTVO IDEALNO JE ZA MALE KUPAONICE

Klupica koju ste nabavili za mališane koji žele oprati ruke u umivaoniku, ali još uvijek ne mogu doseći slavinu, može vrlo lako postati i mjesto za dodatno skladištenje uz malo mašte.

STAKLENKE S POKLOPCEM ODLIČNE SU ZA SKLADIŠTENJE SITNICA

Bilo da već imate neiskorištene staklenke ili planirate nabaviti nove, štapići, četkice, vatice i slične stvari vrlo lako ostaju organizirane u ovakvim posudama na vašim policama.

VISEĆE KOŠARE CHIC SU I PRAKTIČAN DODATAK ZA ORGANIZACIJU

Ukoliko investirate u par košara koje ćete ovjesiti na police ili u ovom slučaju na ljestve, kreirati ćete pregledan i organiziran sustav u vašoj kupaonici na koji ćete biti iznimno ponosni.

SVOJE PROIZVODE ZA SVAKODNEVNU NJEGU ČUVAJTE U POSUDI

Ukoliko na umivaoniku čuvate parfem, kremu za ruke, lice i slično te proizvode vrlo lako možete organizirati ukoliko ih u uglu posložite na jedan ukrasni tanjur ili posudu koja će biti sjajan detalj u vašoj kupaonici.

TKO KAŽE DA SVIJEĆE NISU MULTIFUNKCIONALNE?

Jednom kada iskoristite svijeće u vašem domu, prenamijenite ih i pretvorite u simpatične posude za vaš makeup koji će na neodoljiv način ostati posložen u vašoj kupaonici.

SVOJE STVARČICE U LADICAMA MOŽETE ORGANIZIRATI UZ POMOĆ ODJELJAKA

Svi koji vole imati cijeli sistem organizacije, korak više mogu napraviti kada u svoje ladice uključe odjeljke i posudice uz pomoć kojih mogu još detaljnije posložiti sve sitnice.

JEDNOSTAVNE ČAŠE SU TAKOĐER ODLIČNE ZA ORGANIZACIJU

Sve vaše četkice, proizvode i druge stvarčice vrlo jednostavno možete organizirati uz pomoć par prozirnih čaša u vašoj kupaonici.

POKRETNA KOLICA SJAJNA SU INVESTICIJA ZA VAŠU KUPAONICU

Osim što na njima možete organizirati sve sitnice, možete ih prenositi i postaviti gdje god vam to u trenutku odgovara što je sjajno, pogotovo za malene kupaonice.

INTERIJERI , 30.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno