15 kreativnih ideja za organizaciju beauty proizvoda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

15 kreativnih ideja za organizaciju beauty proizvoda

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
17.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tubice lakova za nokte, omiljene parfemske note, makeup proizvodi uz koje započinjemo dan…bez obzira koliko razumno kupujemo, naši neseseri i ladice kriju bezbroj dekorativnih, ali i proizvoda za njegu. Kako biste ih mogli lakše pronaći, ali i koristiti, važno je da su isti praktično, ali i estetski privlačno posloženi, kako bi vaši mali sitni beauty rituali dobili još uglađeniju notu. 

Prije nego krenete razmišljati o organizaciji vaših proizvoda, pregledajte vašu makeup kolekciju i izbacite sve artikle koje više ne koristite ili im je istekao rok trajanja. Bit će to zabavna avantura, budući da ćete možda pronaći one koje ste zaboravili da posjedujete. 
Nekoliko je različitih opcija za stiliziranje ormarića, a imajte na umu da vam na dohvat ruke budu uvijek oni koje koristite češće. Plastične pregrade, prozirni organizeri za makeup, staklene teglice, kao i ukrasne zdjele mogu postati čuvar vaših makeup proizvoda. Parfeme i lakove za nokte možete posložiti i na efektni ukrasni poslužavnik ili stalak za torte, koji će ponosno otkrivati vašu pomno biranu kolekciju. Još par pristupačnih i kreativnih ideja za organizaciju beauty proizvoda, izdvajamo u nastavku.

 

PreviousNext

Foto: pinterest.com
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno