12 modnih trendova koji nas očekuju u 2023. godini - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

12 modnih trendova koji nas očekuju u 2023. godini

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
1.2.2023.

Mi smo tu, kao i uvijek, da vas navigiramo kroz trendove koji nas očekuju u ovoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako vam se može učiniti da prvi mjesec nije pravo vrijeme za razmišljanje o trendovima koji nas čekaju na proljeće i ljeto pa i do kraja godine, upravo je to vrijeme kada se najviše govori o nadolazećim trendovima. Modu za cijelu godinu diktiraju high end brendovi. Kroz revije i njihovo viđenje mode za određenu sezonu prožimaju se komadi i koncepti koji će uskoro svi nositi u street style izdanjima. 

Trendovi su tu da nam služe kao ideja vodilja za smjer u kojem se moda razvija te da takve komade dodajemo u svoj već izgrađen i nama prihvatljiv stil. S najnovijim dizajnom koji je trenutno popularan nećete kreirati uspješan look ukoliko on ne predstavlja ono što vi jeste. Dakle, jako je bitna sama interpretacija trendova kroz personalni stil. Samo tada ćete izgledati, ali i osjećati se dobro. S tim na umu, spremni smo za predstavljanje trendova. 

Vidjet ćemo neke novitete, ali i produžavanje popularnosti nekih od komada koje smo do sada nosili. Vraćaju se i udobne kombinacije poput one koju je nosila Kate Moss za Bottega Venetu, ili trend cargo hlača. No, uživat ćemo i u hiperženstvenim komadima poput svilenkastih i čipkanih haljina nalik na komade za spavanje. Krenimo!  

 

 

Hiperženstvene haljine

 Maxi suknje

 


 

Šljokice za dnevna izdanja

 


 

Cobalt plava

 Prozirni komadi

 


Asimetrični prorezi

 Zabavne siluete komada

 

ZARA Transparentne torbe

 

MANGOOdijela u nježnim nijansama

 Ljeto s komadima u crnoj boji  

 Rese

 Odjeća s istaknutim džepovima

 

* * * 
Naslovna fotografija: @wmag

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno