Život sa stilom: Rosie Huntigton Whiteley - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Život sa stilom: Rosie Huntigton Whiteley

Tekst:

Bonjour.ba

DIZAJN SAVJETI
26.8.2014.

 Kako izgleda dom (i garderoba) jednog od najbogatijih modela današnjice?Rosie je već sa petnaest godina počela raditi u modeling agenciji, kao pomoćnica jednog od urednika. Nakon nekog vremena, primijećena je od strane modnih agenata, a ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je ona jedan od Victoria's Secret anđela, dama koja nam se smiješi s naslovnica modnih magazina, ali i model koji krasi velik broj dizajnerskih kampanja. Rosie je također jedna od modernih ikona stila, čiji je casual stil jednako zanimljiv kao i red carpet izdanja. U casual kombinacijama voli rock komade pomiješane sa onim sa sexy prizvukom, prirodan make-up i boho modne dodatke. Celine torba je prvi dizajnerski komad koji je kupila, a samopouzdanje smatra ključem dobrog izgleda.  I naravno, par kapljica parfema. Kada je u pitanju uređenje doma,ali i njena garderoba, Rosie se može pohvaliti bazičnim komadima i modernim dizajnom, pomiješanim s par statement dodataka.
„Budite dobri prema ljudima koje upoznate: nikada nećete znati koga ćete možda vidjeti opet. Potrebno je dugo vremena da izgradite dobru reputaciju, a samo jedan trenutak da je uništite.“ – najbolji je savjet koji je Rosie dobila.
Kako izgleda dom (i garderoba) jednog od najbogatijih modela današnjice, pogledajte u nastavku.

PreviousNext


Foto: thecoveteur.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno