(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
3.3.2014.

Razbudite mišiće uz odličan kardio trening!   Kroz proteklih 6 tjedana dali smo vam savjet kako se pravilno razgibati te oblikovati određene dijelove tijela : mišiće stražnjice, bedara, trbuha, ruku i leđa. To su bili kratki treninzi od po 10ak minuta koje preporučujemo da i dalje zadržite u svom rasporedu tjelovježbi. Naravno, s većim naglaskom na ponavljanje onih vježbi koje ciljano pogađaju dio/dijelove tijela kojima niste (do kraja) zadovoljni. S njima svakako nastavite, ali povremeno uključite i današnji trening koji je, priznajemo, nešto zahtjevniji, ali će se uloženi trud sigurno isplatiti. Dobro ćete se oznojiti, pokrenuti sve mišiće tijela, a samim time, aktivnije i spremnije krenuti u novi radni tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god da vam se činilo da trening maksimalno crpi energiju iz vas, uvjerit ćete se upravo u suprotno. Nakon odrađenog treninga, imat ćete puno više energije za ostale aktivnosti. I volje za češće ponavljanje prethodno spomenutih kratkih treninga. Ručnik i bočicu vode kraj sebe i pripremite se na žestoko razbuđivanje!

{youtube}fcN37TxBE_s{/youtube}

Nakon što ste se  ohladili i istuširali, počastite se zdravim proteinskim doručkom, koji će vas dodatno „dignuti“ i nahraniti vaše mišiće.
Sastojci :

Kuhano jaje
Integralni tost
Čaša soka od cijeđenih naranči


cardio
 

Pripremom ovog doručka patentirali ste energetsku bombu koja će, predosjećamo, eksplodirati u jako uspješan ponedjeljak!

A.M.
Foto: kitchenart

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno