(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
10.3.2014.

Razgibajte se sa ekipom u uredu   Prošli vikend je protekao u znaku ženskih druženja. Večerice, kokteli, plesanje do sitnih sati.. nedjeljni podočnjaci. Sve razumijemo. Čak i ako nas jutros niste stigli rano čitati i razgibati se prije odlaska na posao. Ovaj put vam opraštamo. Štoviše, računali smo na to pa smo vam pripremili prikladan set vježbi prilagođen za izvođenje u uredu. Naravno, ukoliko vam to radni kodeks dozvoljava. Okupite radnu ekipu i odvojite 10ak minuta za zajedničko izvođenje tjelovježbi. Smijeh neće izostati, a odrađene vježbe i pozitivna energija će vas sigurno razbuditi. Učinite to malim uredskim ritualom ponedjeljkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za početak će vas sigurno jedan dio radnog kolektiva smatrati čudacima, ali ništa zato. Vidjet ćete kako će vam se brzo pridružiti kad zapaze rezultate na vašem tijelu. Ako ne baš odmah na zategnutim mišićima, onda na osmijesima kojima ćete započinjati radni tjedan. Pripremite bučice (bočice od pola litra napunjene tekućinom) i započnite vaš „ponedjeljni“ ritual!

{youtube}NbcNvPlkDDs{/youtube}

Na prvoj pauzi skoknite do obližnjeg supermarketa i kupite svježe voće, banane, jabuke, naranče itd. ( nakon što ste prethodno ispitali voćne preferencije vaših radnih kolega). Voće nasjeckajte na sitne kockice i poslužite u plastičnim čašama. Šarenim sočnim voćem započnite novu, zdravu uredsku tradiciju vježbanja i zdravog doručka!

vjezbe_vocna_salata

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno