(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
24.3.2014.

Vježbajte baš poput Victoria's Secret modela!   Prošli tjedan smo i službeno zakoračili u proljeće, iako ga, zahvaljujući vremenskim prilikama već dulje vrijeme osjetimo. Sunčano vrijeme, miris cvijeća i ptičice, more nas zove, ali nekako se ipak osjećamo umorno. Nemojte kriviti (samo) sebe, za to postoji i stručno objašnjenje koje nazivamo proljetnim umorom. Iscrpljenost, nervoza i slabija koncentracija predstavljaju način prilagodbe našeg tijela na novo godišnje doba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovaj razlog nije dovoljan da bismo dopustili našem metabolizmu da spava. Naprotiv, to nam je dodatni motiv da vježbamo više, a samim time i rezultate ćemo primijetiti brže. Jednostavan recept, zar ne? Ovaj put za vas smo pripremili pravi proljetni trening za brzo sagorijevanje masnoća, po uzoru na ni više ni manje, nego Vicoria's Secret anđelice. One uvijek izgledaju besprijekorno, a kojim vježbama to duguju? Klik na link i saznajte!

{youtube}PWEdJRRndkQ{/youtube}

Kako bi naš organizam što bezbolnije prošao kroz fazu promjene zima/proljeće, osim tjelovježbi, tijelo je potrebno pripremiti i odgovarajućim napitcima. Oni će nam dati potrebnu energiju, zaštititi nas od alergija te ujedno ojačati imunitet. Jedan od najjednostavnijih recepata koji ima provjeren blagotvoran učinak na organizam i imunološki sustav donosimo ovdje.

Potrebni sastojci:

2 dcl tople vode

Sok od 1 limuna

2 kašike meda

napitak
 

Promiješajte sastojke dok smjesa ne postane jednolična a potom nahranite svoje tijelo ovim odličnim vitaminskim napitkom. Odmorno, zdravo i raznolikim vježbama ispunjeno proljeće želimo!

P.S. Ne brinite, za ovo posljednje ćemo se mi pobrinuti!

 

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno