(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
17.3.2014.

Raspoloženi za novi izazov? Stižu burpees!   Vjerujemo da ste prateći lifestlye portale posljednjih par mjeseci barem nekoliko puta naišli na članke o vježbama iz naslova. One su omiljene vježbe celebritija, o njihovim pozitivnim efektima svi bruje. Naime, za one kojima su slučajno promakle, izraz burpees označava vježbe u kojima je angažirano cijelo tijelo, odličan su test snage i izdržljivosti, a uz to, veliki su potošač kalorija. Zvuče obećavajuće, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, imaju mnogo varijacija te ih možete uključiti u svaki trening bez da vam postanu dosadne. Budući da polažemo velike nade u vašu fizičku spremu, za vas smo pripremili burpee izazov - 10minutni trening koji će pogoditi svaki mišić vašega tijela. Nakon njega (ako zanemarimo maluuu upalu mišića) bit ćete spremni za svaki poslovni izazov koji vam sprema novi radni tjedan. Spremni? Burpees – here we come!

{youtube}ZiDrFSdI3yg{/youtube}

Nakon ovog treninga i tople kupke, preporučujemo vam da se okrijepite zdravim proteinskim homemade napitkom koji će vam nadoknaditi energiju koju ste potrošili i držati vas sitima sljedećih par sati. Potrebni sastojci su :

150 ml mlijeka
30 g zobenih pahuljica
1 jaje
Nekoliko badema
Banana

zobenepahuljice 

Sve sastojke smiksajte u blenderu, popijte i službeno ste spremni za nove radne pobjede!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno