(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe!

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
27.1.2014.

Želite li vitka i zategnuta bedra? Isprobajte sljedeće vježbe po preporuci Jennifer Lopez!   Nakon što smo se prošlog ponedjeljka na našem prvom treningu razgibali uz vježbe istezanja, kako smo i obećali, ovaj put vam donosimo nešto zahtjevniji trening. Za onaj dio tijela koji je slaba točka nas većine žena. I da niste pogledali naslov članka vjerujem da biste pogodili da se radi o bedrima. Ako još uvijek želite „ući“ u one stare traperice koje su vam savršeno pristajale, no nakupljeni kilogrami vam to nisu dozvolili (a uz to baš su sad te iste traperice ponovno u trendu), tu smo mi da vam pomognemo. Uz par ciljanih vježbi koje svakodnevno radi i J.Lo pod budnim okom svoga trenera Jaya Cardiella, sigurni smo da ćete ponovno plijeniti poglede u najdražim trapericama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, radi se o setu različitih vježbi za oblikovanje bedrenih mišića. Cilj je sve vježbe izvoditi po 60 sekundi jednom nogom, a zatim sve isto ponoviti drugom nogom. Ukoliko prilikom vježbanja osjetite „žarenje“ u bedrima ne brinite se, to je odličan znak, mišići su se zagrijali, a rat masnim naslagama je objavljen!

 

{youtube}ZJ38hrVQCZc{/youtube}

Nakon što smo aktivirali mišiće, vrijeme je da svoje tijelo nagradimo hranjivim napitkom koji će nas dodatno razbuditi i opskrbiti energijom. Potrebni sastojci su :

  • 1 mrkva
     
  • 1 jabuka
  • Sok od 2 cijeđene naranče
     


vjezbe1U blenderu smiksajte mrkvu i jabuku, zalijte sokom od cijeđenih naranči i promiješajte.

Cheers!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno