(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
7.7.2014.

10 minuta dnevno za tanja bedra!   Celulit, masne naslage, loše genetske predispozicije...,krivci za nepravilnosti na dijelu tijela na koje je ženski dio populacije posebno osjetljiv. Inače, a pogotovo ljeti. Naravno, riječ je o bedrima. Čak i za redovite vježbače, dobro izgledati u kupaćem kostimu predstavlja prilično velik izazov. Ništa manji od kupovine istoga. No, ukoliko odaberete ciljane vježbe rezultati će zasigurno biti brže vidljivi. A potraga za idealnim badićem kraća. Ukoliko obratite pozornost na izgled tijela trenerica primijetit ćete da uvijek imaju malo „jače“ oblikovane noge. Razlog tomu je što, ukoliko pravilno izvodite (gotovo) bilo koju vježbu, morate osjetiti zatezanje mišića nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, kada u uskim trapericama zapazite ocrtavanje bedrenog mišića, znat ćete da ste kvalitetno vježbali. 10 minuta dnevno može biti itekako dovoljno ako pronađete kvalitetne vježbe koje pogađaju ciljanu mišićnu skupinu. Za pronalazak istih smo se pobrinuli mi, na vama je ostatak. Pripremite bućice i klik na link!

{youtube}UTLu85-GLrQ{/youtube}

Ljeti se puno više znojimo, i čak i uz izvođenje istih vježbi kao zimi, gubimo puno veću količinu tekućine. Stoga je bitno birati napitke koji će nadoknaditi izgubljeno, naravno, u smislu tekućine, a ne šećera i masti. Dinja je pritom odličan izbor jer je bogata vodom, vitaminima i mineralima. Osvježite se i okrijepite uz jednostavan recept.

Potrebni sastojci :

250 grama dinje
150 grama mrkve
Sok od jednog limuna
Malo narendanog korijena đumbira

smoothie-dinja
 

Nakon što ste smiskali sve sastojke i ubacili par kockica leda, pustite si omiljeni ljetni hit i u veselom tonu započnite novi radni tjedan!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno