(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
28.4.2014.

Pilates lopta- rekvizit koji jamči rezultate!   Da, to je upravo onaj rekvizit koji ste dobili nekada na poklon od prijateljice, stoji vam u kutu i skuplja prašinu ili kojim se u najboljem slučaju poslužite kada poželite zamjenu za stolicu na kojoj sjedite za računalom. Ako ste koji put i pogledali kako pravilno vježbati s pilates loptama, vježbe su vam se učinile prejednostavne, pa ste se ipak odlučili za neki „djelotvorniji“ vid tjelovježbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko prethodno navedeno vrijedi za vas koji čitate ovaj članak, brzo, skinite prašinu sa svojih lopti i pripremite se biti uvjereni u efikasnost ovog rekvizita. Kada gledate neku osobu kako izvodi vježbe s istima, priznajemo, izgleda lako, no, kada ih isprobate, shvatit ćete da vježbanje na pilates loptama iziskuje rad svih mišića. Jedan dio mišića je neophodno aktivirati kako bi pri izvođenju vježbi održali ravnotežu, dok ciljanom vježbom „pogađate“ drugu grupu mišića. Ukoliko ih isprobavate prvi put, ne dajte se obeshrabriti ako koji put padnete s lopte, ne uspijete izvesti vježbu do kraja, izgubite ravnotežu i sl. Sve je to dio puta ka zategnutim mišićima i blagoooj upali mišića. J

{youtube}ChRgTA2toC0{/youtube}

Kombinacija mrkve i jabuke je zasigurno jedna od najukusnijih povrtno- voćnih kombinacija. Ako tomu još dodate malo meda, jogurta i cimeta, dobit ćete frape koji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Potrebni sastojci :

sok

2 mrkve

1 jabuka

1 žlica meda

2 dcl tekućeg jogurta

Prstohvat cimeta

Sve sastojke izmiksajte u blenderu, poslužite u čaši , a potom : nazdravite uspješnom otvaranju sezone vježbanja s pilates loptama!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno