(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
2.6.2014.

Potrošiti 1000 kalorija jednim treningom? Moguće!   Priznajte da imate „testne“ traperice/haljinu u ormaru. Ne zvuči poznato? A ako kažemo da su to one traperice u koje stanete samo kada ste u top formi, i između ostalog, njihova uloga jest da vam „kažu“ da li ste nabacili koji kilogram? Sad već vjerojatno potvrdno klimate glavom. Doduše, nije isključeno da to može biti i haljina, koja najbolje ističe vaše adute, ali je uspijevate zakopčati samo kada vaga pokazuje vašu idealnu težinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada se pojave određena odstupanja (čitaj: višak kilograma), a bliži vam se zabava na koju ste željeli obući baš tu haljinu, a uz to, u škripcu ste s vremenom, onda preporučujemo intenzivno znojenje. Naravno, riječ je o tjelovježbama i nešto zahtijevnijem treningu kojim možete izgubiti čak 1000 kalorija. U 85 minuta. Ponovite ga par dana zaredom uz pravilnu ishranu i jamčimo da će biti vrijedno žrtve. U kratkom roku ćete se riješiti nakupljenog viška i zablistati ponosni na sebe u svojoj omiljenoj haljini.

{youtube}I5COzZlxaI4{/youtube}">

Nemojte poništiti djelotvornost ovog treninga tako što ćete se poslije prejesti nezdravim namirnicama. Kada dođete u napast, otvorite ormar, ponovno isprobajte haljinu i čeličite snagu volje. Kako bismo vam u tome pomogli, a ujedno pospješili gubitak viškova u nekoliko dana, preporučujemo vam jednostavan napitak koji će vam biti saveznik u ovome „projektu“.

Potrebni sastojci :

1 žlica meda

½ žlica cimeta

3 dcl prokuhane vode


andrea_vjezbe1
 

Napitak dobro promiješajte (med ne dodavati u vruću vodu, kako ne bi izgubio pozitivne sastojke), podijelite na pola, te pijte ujutro i navečer. Uspješan i kalorijski deficitaran tjedan vam želimo!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno